SAAB Surveillance i Göteborg söker medarbetare inom lager och logistik

SAAB Surveillance i Göteborg söker medarbetare inom lager och logistik

Söker du efter nästa utmaning inom lager och logistik? Vill du dessutom arbeta inom en global organisation med möjlighet till karriärsutveckling? Se hit!

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du ta emot gods från företagets olika leverantörer. Det inkomna godset skall sedan rapporteras in administrativt i affärssystemet IFS. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära truckkörning och lagerplock. Truckar som körs är huvudsakligen motvikstruck, ståstaplare och skjutstativ. Du arbetar dagtid mån-fre.

Din profil

Vi letar efter dig som förstår vikten av att vara serviceinriktad både mot kunder och kollegor, har en positiv inställning och är noggrann i ditt arbetssätt. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet från lagerarbete och att köra truck. Truckkort A+B är meriterande. Du behöver trivas med att både arbeta i rörelse och med administrativt arbete.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Start för tjänsten är enligt överenskommelse. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se/

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Isabella Andersen
Email Mejla Isabella Andersen
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 5 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

SAAB är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.