Junior elmontör sökes till NIBE AirSite

Junior elmontör sökes till NIBE AirSite


NIBE AirSite expanderar! Vid vår anläggning i Lindome arbetar idag ett sammansvetsat team bestående av 15 medarbetare. Har du utbildning inom el och kan läsa kopplingsschema? Lockas du av en tjänst där du får arbeta praktiskt med tillverkning av högteknologiska produkter? Då ska du läsa vidare!

Om företaget
NIBE AirSite AB är en del av det börsnoterade NIBE Industrier och ingår i affärsområdet NIBE Climate Solutions. NIBE Industrier har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18?000 anställda i drygt 30 länder. NIBE AirSite AB är ett kompetensföretag med tiotals år av innovationer, nytänkande och kvalitativ produktutveckling. Vår produktion, lager och marknadsavdelning ligger i Lindome, söder om Göteborg, med närhet till Landvetter flygplats, järnvägen och E6. Vi har även utveckling, support och marknadsavdelning i Storbritannien och har representanter på flera håll i Europa. Vår främsta kompetens innefattar VVS och ventilation, där ledstjärnan är kvalitet och energibesparing. Huvudprodukterna inom NIBE AirSite AB består av luftbehandlingsaggregat till ventilationsbranschen samt aggregat inom frikyla till telekom- och serverrum.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som elmontör inom ventilationsavdelningen kommer du att arbeta i produktionen tillsammans med dina kollegor. Du kommer att arbeta med att montera, installera och koppla elkablar i färdiga ventilationsaggregat i enlighet med kopplingsschema. Arbetsdagar: dagtid, måndag - fredag.

Din profil
Vi söker dig som är van vid att hantera handverktyg och trivs med ett praktiskt inriktat arbete. Du har en egen drivkraft i ditt arbete. Kvalitet är väldigt viktigt för oss på Nibes Airsite. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Vidare lägger vi även stor vikt på att du är öppen, social, rätt inställning till jobbet och är inte rädd att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs. Det är viktigt att du fungerar väl i grupp, bidrar med positivitet och rätt inställning till både jobbet och dina kollegor. Du ska: * Ha minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning * Ha goda kunskaper inom kopplingsschema

Ansökningsförfarande
Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Detta uppdraget innebär att du blir anställd direkt hos Nibe AirSite. Om du känner att tjänsten är för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Ben Saeang, ben.saeang@skill.se.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 13 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.