Administrativ roll inom lager och logistik söks till NKT

Administrativ roll inom lager och logistik söks till NKT

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är en delad roll där du till stor del kommer arbeta administrativt med att beställa och koordinera material i SAP. Du kommer också köra truck och arbeta med lagerplock. Truckar som körs är huvudsakligen motvikstruck, ståstaplare och skjutstativ. Du arbetar dagtid mån-fre.

Din profil

Vi letar efter dig med tidigare erfarenhet av lager, gärna från ankomst-/godsmottagningskontroll. Vi ser det dessutom som meriterande om du har truckvana. Som person är du flexibel, positiv och noggrann samt förstår vikten av att vara serviceinriktad både mot kunder och kollegor.

Ansökningsförfarande

Preliminär start för tjänsten är omgående i. Urvalet kommer att behandlas löpande så vänta inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se/

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 5 aug 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NKT är en global och erkänd leverantör av nyckelfärdiga AC/DC-kabellösningar och har varit banbrytande inom kabelindustrin sedan 1891. Idag möter vi fortfarande proaktivt världens ständigt växande behov av energi. Vi uppnår detta med vår kunskap om energiöverföring och kostnadseffektiv tillverkning på högsta tekniska nivå, med regenerering av miljön i skarpt fokus.

I vår produktionsanläggning i Alingsås tillverkas tillbehör till AC-kablar från 1 kV upp till 420 kV samt tillbehör till extruderade HVDC-kablar. Anläggningen grundades 1888 som Sieverts Kabelverk och blev senare del av L M. Ericsson och ABB. Sedan 2017 ingår den i NKT-gruppen. Tillverkningen flyttades till Alingsås 1956 och har sedan dess tjänat som specialfabrik för kabeltillbehör som används för säker och enkel anslutning i distributions- och transmissionstillämpningar.

Läs gärna mer på www.nkt.se.