Snickare sökes till våra arbetsplatser i stor-Göteborg

Sökanden skall:
  • Inneha yrkesbevis
  • Några års erfarenhet som snickare
  • Kunna arbeta självständigt
  • Kunna svenska i tal och skrift
  • Inneha körkort för bil
Vi erbjuder:
  • En trevlig och positiv arbetsmiljö med bra kamratskap och korta beslutsvägar.
  • Ett hungrigt företag med många spännande projekt.
Mer info
Telefon 010-498 42 27
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att bygga och förvalta fastigheter innebär att alltid vara på väg. Mot nya idéer, långvariga relationer och högre kvalitet. För att resan ska bli så rak som möjligt har vi gjort oss en vision om vart vi är på väg. Det är en plats som tillgodoser unika behov och där allt alltid blir till det bättre. Vi har faktiskt gett platsen ett namn. Vi kallar den Skeppsviken.

Skeppsvikens ambition är att vara en nytänkande utmanare som genom långsiktiga relationer och öppna dialoger utgör ett fullvärdigt alternativ till större nationella aktörer. Ambitionen att bidra till en hållbar utveckling av vår region är en självklarhet.

Vår paroll är att du ska följa med till Skeppsviken. Det säger vi för att du ska känna dig trygg och inkluderad i våra projekt. Om vi gör det enkelt och roligt att göra affärer med oss, då får vi en trevlig resa tillsammans.

Skeppsviken är en modern och framåttänkande bygg- och förvaltningskoncern vars första steg togs 1996 genom bolagen Calles Bygg och Skeppsviken Fastighets AB. 2017 enades de båda bolagen under samma varumärke: Skeppsviken. Förutom gedigna bygg- och förvaltningskunskaper är vi även specialiserade inom trähus, passivhus, lantbruksbyggnader, underhåll under pågående drift och samverkansentreprenader.

Följ med till Skeppsviken!