Redovisningsekonom och IT-administratör

Redovisningsekonom och IT-administratör

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning som start för ömsesidig trygghet. Tjänsten erbjuder ett spännande och varierande arbete. Vi har vårt huvudkontor i Göteborg. Det dagliga arbetet kommer att bestå i att lösa administrativa IT-problem. Det arbetet utförs med support av en extern, senior IT-konsult. Ditt arbete kommer inte bara utgöras av IT-frågor utan också, löpande bokföring, bokslut och rapportering till Skatteverket. Andra interna administrativa uppgifter kan också ingå i ditt arbete. Din tjänst kommer successivt att bli mer och mer avancerad.

Tillträde enligt överenskommelse. Bra förmåner såsom tjänstepension (4,5% av bruttolön), flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag (5000 kr), med mera.

Om Dig
Du har en relevant akademisk utbildning och är nyexaminerad eller på väg att bli. Du har studerat ekonomi, Data/IT eller både och. Du är en ambitiös person som har god förmåga att lösa problem på egen hand såväl som i grupp. Mycket viktigt är att Du har god förmåga att både tala och skriva engelska. Du har möjlighet att arbeta i Göteborg. Viktigare än formell utbildning och bra betyg är att du är en bra person som är driven och motiverad.

Tjänsten är tillgänglig i Göteborg och eventuellt Stockholm.

Ansökan
Vill du vara med på vår spännande resa?
Om svaren är JA, hör av Dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 sept 2022 (46 dagar kvar)