Fordonsmekaniker mot tunga fordon sökes!

Fordonsmekaniker mot tunga fordon sökes!

Har du intresse för att meka och vill arbeta praktiskt tillsammans med likasinnade kollegor i ett härligt gäng? Då har vi tjänsten för dig! Åt kund söker vi nu en fordonsmekaniker med placering i Torslanda.

Dina arbetsuppgifter

Detta är ett varierande arbete där du erhåller arbetsorders från din chef på jobb som ska göras varje dag. I arbetsordern så dokumenterar du sedan noga vad du använder för material när du arbetar samt hur lång tid det tar. Då företaget håller på med många olika slags fordon och olika märken bland annat Volvo och Scania är det stor variation på dina arbeten vilket gör att du får en bred kunskap.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Reparera pumputrustningar
  • Reparera slangtrummor
  • Reparera skåp & gångjärn
  • Reparera släpvagnskopplingar, sidoskydd, underkörningsskydd
  • Du kan även få göra svetsjobb av bland annat tankar och rörsystem och annan utrustning
Din profil

För att passa i rollen som fordonsmekaniker ser vi att du som person är driven och lättlärd då du behöver vara självgående i ditt arbete. Det finns dock alltid erfarna och kompetenta kollegor att rådfråga. Du vill få jobbet gjort och utför det med hög kvalitet. Du bör också vara serviceminded med en positiv grundinställning för att få kunderna att känna sig trygga med att lämna sitt fordon i dina händer.

Skallkrav:
  • Fordonsteknisk utbildning mot tunga fordon alternativt relevant arbetslivserfarenhet
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Engelska i tal och skrift
  • Arbetslivserfarenhet inom yrke/bransch
Villkor

Start: Omgående
Placering: Torslanda
Omfattning: Heltid 100%
Arbetstid: Mån-tors 06:30-15:40, fredagar 06:30-14:30.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 072-300 82 33
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skarviks bil är ett familjeägt företag som funnits sedan 50-talet. Detta är en specialistverkstad som utför löpande service, reparationer, ombyggnationer och överflyttningar på tankfordon och andra typer av påbyggnader. De utför även service av chassin och påbyggnader. Man gör bland annat provtryckningar av tankar, programmering av ABS/EBS enheter samt återställning av felkoder i fordonsdatorer, svetsreparationer av tankar, rörsystem och annan utrustning. Det finns totalt 9 st anställda på företaget. Rollerna som finns inom bolaget är svetsare, "allt i allo"-mekaniker, elektriker.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.