Strategisk inköpare till Skanska i Göteborg.

Strategisk inköpare till Skanska i Göteborg.

Är du en erfaren och kommunikativ inköpare? Då har du möjligheten att få arbeta som strategisk inköpare på Skanska

Du som brinner för relationer, förhandlingar och ordning i din roll som inköpare ges här möjligheten att jobba på Skanska Inköp Sverige. Du breddar dina erfarenheter i en rolig, utmanande och social roll med mycket ansvar. Du blir inköpare för Ställningar och Taktäckning där Ställningar är en högriskkategori med stort fokus från alla håll inom Skanska. Det här är ett konsultuppdrag med start i augusti och sträcker sig till februari 2019.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

När man jobbar på Skanska så har man hamnat hos ett företag som bygger allt man gör på sina värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet, vilket man märker både som anställd, kund och leverantör. Du får förmånen att jobba med mycket kompetenta kollegor och där det finns god struktur.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ansvarig för att driva relevanta referensteam
  • Leda arbetet i ett tvärfunktionellt team för att utveckla kategorin
  • Förhandla/skapa/skriva avtal
  • Implementera och följa upp nya ramavtal med linjen
  • Representera kategorin både externt och internt, samt hantera alla inköpsrelaterade frågeställningar
  • Ansvarar för att information vad gäller avtalsinformation, priser, leveransvillkor etc. finns i inköpssystemen och är kvalitetssäkrad
  • Ansvarig för att uppnå kategorins KPI:er
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Syftet är att stötta Skanskas projekt att välja de mest kostnadseffektiva lösningarna på marknaden och därigenom bidra till att öka lönsamhet och minimera risk. Din uppgift är att stärka våra möjligheter att köpa bra och kostnadseffektiva lösningar i form av både material och arbete. Du är placerad på Skanska i Göteborg men en del resor förekommer till bland annat Stockholm. Du jobbar som konsult och blir anställd av TNG, uppdraget pågår från augusti till februari 2019.

VEM ÄR DU?

Som person är du modig, kommunikativ och bygger bra relationer på kort tid. Du har god vana av att kunna nå fram till människor oberoende av befattning och miljö. Utöver att du är driven så är struktur och ordning viktigt för dig då allt du gör för Skanska måste vara av hög kvalitet. Du har ett intresse för det tekniska och kan med lätthet hantera flera olika system. Passande utbildning som grund kan vara civil- eller högskoleingenjör men är inget krav.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Annika Sörensen
Telefon 031-761 22 23
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.