Servicetekniker till Hus Göteborg

Servicetekniker till Hus Göteborg

Skanska Hus Göteborg söker Servicetekniker

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vi är ett företag som drivs av

starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till

nöjda kunder och en framgång på marknaden. Skanskas husregion i Göteborg består av två distrikt med fokus på bostadsbyggande, två distrikt med fokus på kommersiella fastigheter. Vi är en mycket ambitiös region med viljan att ständigt förbättra oss och nå världsklass i det vi gör!

Hotell Draken, Kungälvs sjukhus och BRF Dockan, Lindholmshamnen är några av våra spännande projekt. Våra kunder ställer höga krav på vår leverans då produkterna ska vara levererade i rätt tid, till rätt kostnad och med rätt kvalitet. Utöver detta ställer vi på Skanska höga krav på säkerhet, arbetsmiljö och vill ha en effektiv produktion. Med alla intressanta och utmanande projekt så kommer det att krävas en Eftermarknad som tar över efter produktionen och förvaltar kund och byggnad på bästa sätt. Därför söker vi nu Servicetekniker till denna uppgift.

Tack vare dig får vi ännu nöjdare kunder

Vi söker dig som vill jobba som servicetekniker inom vår entreprenadverksamhet och i vår grupp Eftermarknad i Göteborgsområdet. I rollen som Servicetekniker innebär det att du får ta dig an alla möjliga sorters garantifel som är byggrelaterade, små som stora.

Gruppen som du kommer att tillhöra arbetar i första hand med att hantera våra bostadsprojekt under garantitiden med reklamationer, felanmälningar fram till garantitidens utgång och åtgärder i samband med utförda garantibesiktningar. Arbetsdagarna är väldigt omväxlande. Som servicetekniker kommer du nära våra kunder och medverkar till att vi växer!

Du kan hantverket och vet vad god service innebär

Vi ser gärna att du har en kompetens som snickare inom bostadsbyggande/servicejobb i grunden. Ytterligare meriter är erfarenhet inom någon annan yrkeskategori inom byggsektorn.

I grunden är du en prestigelös person som har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och som person ser vi att du är serviceinriktad, strukturerad, målinriktad, ansvarstagande och initiativtagande. Du har en hög social kompetens och värdesätter goda och långa relationer med såväl interna som externa kontakter. Du är kreativ och gillar att lösa problem. Du har bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kollegor samt innehar minst B-körkort. I tjänsten ingår servicebil.

Ansök idag - vi rekryterar löpande

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kvalitetschef Joakim Örnros tel

010-448 44 14. Sista ansökningsdag är den 24 september 2018.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 24 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren