Produktionschef Hus - Göteborg

Produktionschef Hus - Göteborg

Vårt kära Göteborg växer så det knakar. Det gläder oss att fler vill bo och verka i vår stad och inte minst att Skanska, Hus Göteborg har fått förtroendet att bygga många nya bostadshus såväl som kommersiella fastigheter. Vi präglas av ständig utveckling med bästa hållbara framtid, miljö och säkerhet i fokus. För att vi ska fortsätta att bygga och utveckla staden i bästa takt söker vi efter förstärkning av duktiga produktionschefer/platschefer.

Drömmer du om att bygga ett modernt bostadsområde i världsklass?

Den senaste tiden har vi startat många spännande projekt. Ett axplock av våra projekt är bostadskvarteren Lundbypark och Makrillen i Gamlestaden. Två spännande projekt med utmaningar av alla dess slag. Kanske blir det du som kommer att leda och bygga ett av våra projekt?

Vi söker nu en senior produktionschef som längtar efter en riktig utmaning!

Det här är jobbet för dig som gillar att ta stort ansvar och som brinner för samhällsutveckling. I rollen som produktionschef bygger du, tillsammans med övriga i projektorganisationen en byggnad för framtiden. Du planerar och ansvarar för att projektet genomförs enligt Skanskas riktlinjer. Du leder, utvecklar och motiverar ditt team för att uppnå mål och deadlines. Vi vill också att du:
  • Har en vilja att utvecklas och driva projekt och processer framåt
  • Är en förebild för dina medarbetare genom att följa våra mål och visioner
  • Är en engagerad ledare som vill coacha teamet framåt på ett positivt sätt
Vi söker dig med flera års erfarenhet av att driva byggprojekt

Du är en erfaren produktionschef/platschef inom husbyggnad som förstår byggprocessens alla delar och är trygg och erfaren i ditt ledarskap. Det är viktigt att du är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontaktytor, samt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar.

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team? Ansök idag!

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 7 oktober. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta någon av våra distriktschefer: Anna Säfwenberg, 010-44 84 375 eller Mikael Hammarfjord, 010-44 80 555

Ta chansen att utveckla Göteborg tillsammans med oss!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Mer info

Om arbetsgivaren