Installationsledare till Hus Göteborg

Installationsledare till Hus Göteborg

Installationsledare till Hus Göteborg

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och framgång på marknaden. Skanska Hus Göteborgs verksamhet består av fyra distrikt; två med fokus på bostäder och två med fokus på kommersiella fastigheter. Vår region har ett nära samarbete med våra kunder och är specialister på nyproduktion av bland annat sjukhus, kontor och flerbostadshus. Nu står vi inför många spännande projekt och vill gärna att du blir en av oss!

Hotell Draken, Kungälvs sjukhus, City Gate och Lundbypark är några av våra spännande projekt. Våra kunder förväntar sig att vi levererar i rätt tid, till rätt kostnad och med rätt kvalitet. Utöver detta har vi på Skanska stort fokus på säkerhet, arbetsmiljö och effektiv produktion. Våra projekt blir mer och mer komplexa och installationstäta, vilket ställer höga krav på oss i tidiga skeden och under projekteringen. Som följd av detta vill vi förstärka vår grupp med ytterligare installationsledare.

Som installationsledare har du chansen att påverka

Rollen som installationsledare hos oss på Skanska är både utmanande och varierande. Du kommer att få arbeta i projekt i alla skeden och alla storlekar; från idéskisser till produktion. Som installationsledare är man en viktig del i projekteringen med fokus på både teknik och ekonomi. I produktion jobbar vi även aktivt med uppföljning och styrning för att kontroll på slutprodukten.
Du kommer att jobba i ett team som stöttar och utvecklar varandra då alla har olika tekniska spetskunskaper och som delar med sig av sin kunskap med glädje. I det dagliga arbetet kommer du vara en del av projektteamen tillsammans med projektchef, projekteringsledare, produktionschef, beställare, konsulter, arkitekt, entreprenörer, m.fl.

En god ledare med teknikintresse

Du som söker kanske idag jobbar som konsult, projektledare hos en installationsentreprenör, installationsledare- eller samordnare.
Du har några års erfarenhet av att jobba med installationer i byggprojekt.
Du har en förmåga att se helheten och förstå vad som är kostnadsdrivande.
Du behöver inte ha djupkunskaper inom alla installationsområden, men du bör ha en övergripande systemförståelse. Du har djupare kunskaper inom något av områdena el, ventilation, rör eller styr.
Du är en lagspelare som nätvärkar framgångsrikt med egna gruppen samt kunder, leverantörer och underentreprenörer.

Skicka gärna din ansökan idag, men senast den 31 januari

Ansök genom att skicka in ditt CV senast den 31 januari. Vi genomför löpande urval, så vänta inte med att söka. Vid frågor angående tjänsten kontakta gruppchef Lena Schälin 010-448 43 45.

Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 30 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren