Servicetekniker Göteborg – Skandinaviska Teknik & Smörjsystem AB

Servicetekniker Göteborg – Skandinaviska Teknik & Smörjsystem AB

Personen vi söker kommer att arbeta mycket ute på fältet med främsta uppgift att montera och utföra service på samtliga STS produkter. Placering av tjänsten är Göteborg men innefattar en hel del resor vilket vi tror att du ser som en naturlig del av ditt arbete.
Du ansvarar för en effektiv arbetsmetod, kvalitet och inte minst kundnöjdheten. Tjänsten innehåller en stor grad av självständigt arbete där vi värdesätter din noggrannhet och driftighet. Du skall på ett tydligt och affärsmässigt sätt kommunicera (demonstrera) fördelarna med de produkter vi säljer. Deltagande på mässor och andra kundaktiviteter kommer också att ingå i tjänsten.
  • Utbildning inom områdena mekanik, hydraulik och elektronik
  • Självständig och ansvarstagande
  • Serviceinriktad
  • B-körkort (C-körkort är en fördel men inget krav)
  • God datorvana
  • Flytande Svenska i tal och skrift
Mer info
Kontaktperson Rainer Niemann
Telefon 08-58247770
Email Mejla Rainer Niemann
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stsab.com
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skandinaviska Teknik & Smörjsystem AB (STS AB) säljer, monterar och servar produkter för transportekonomi och säkerhet. Våra huvudsakliga produkter är centralsmörjsystem, fordonsvärmare, vågsystem, grävsystem, backvarningssystem, AC-service och smörjmedel. Våra kunder är lastbil och maskinleverantörer, åkerier, maskinentreprenörer och industrier.
STS expanderar och söker därför en ny servicetekniker. Du kommer att få arbeta med några av branschens starkaste varumärken hos ett av marknadens mest kompetenta företag. Verksamheten bedrivs i moderna kontors- och verkstadslokaler i Bro, Göteborg och Oslo. Företaget har 18 anställda med representanter i Sverige och Norge. För ytterligare information se: www.stsab.com.