Projektingenjör till Byggbranschen

Projektingenjör till Byggbranschen

Tycker du som oss att byggbranschen är den bästa branschen att arbeta i?! Sök tjänsten hos oss som Projektingenjör!


V letar efter dig som trivs med att ha en central roll i projekten och som knyter ihop relationer med kunder och leverantörer samt har stor förståelse för olika byggnadstekniska lösningar.


Vad innebär tjänsten?

Som projektingenjör arbetar du i en central roll med att understödja försäljning och projektledare i de olika faserna i byggprojekten samt hjälpa våra kunder med teknisk information och lösningar. I rollen arbetar du nära projektets projektledare och du har kontakt med byggarbetsplats, kunder och leverantörer. Arbetsuppgifter kan vara att allt ifrån att kontrollera att projektet följer budget eller att byggarbetsplats erhållit beställt material.


I din roll krävs det att du har god förståelse för projektens byggnadstekniska lösningar så att du kan underlätta för kollegor på byggarbetsplats och skapa förståelse i alla led. Rollen kan även komma att erbjuda dig olika framtida karriärmöjligheter inom vårt bolag.


Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg och du kommer i huvudsak att arbeta med fasadprojekt runt om i Skandinavien. Resor inom Skandinavien kommer att förekomma då vi ser att du som projektingenjör är på plats minst 2 dagar i veckan.


Vem är du?

Vi söker dig med några års tidigare erfarenhet från byggbranschen. Ett plus är om du har kunskap om glasfasader samt teknisk försäljning. Du har en byggteknisk bakgrund som civilingenjör eller högskoleingenjör.


Som person är du lyhörd, metodisk, lösningsorienterad och social. Du brinner för att hitta nya vägar och är flexibel i ditt arbetssätt. Du är kundorienterad och bra på att bygga långsiktiga relationer samt vårda dina upparbetade kontakter. Kontoret i Stockholm är ett litet kontor så söker vi dig som är trygg i dig själv och trivs med att lägga upp ditt eget arbete.


Möjligheter

Du erbjuds ett utvecklande och stimulerande arbete där du får användning för ditt tekniska kunnande i kombination med utlopp för din fantasi och kreativitet. Rollen kommer att ge dig möjlighet till personlig- och yrkesmässig utveckling.


Som projektingenjör hos oss finns det flera karriärmöjligheter, du kan utvecklas mot att ta dig an en mer säljande roll i projekten eller arbeta mer tillsammans med kalkylavdelning. På längre sikt finns det även möjligheter till att prova på rollen som projektledare i mindre projekt. För oss är det viktigt att varje medarbetare får lära känna bolaget och skapa sig en helhetsbild för att kunna utvecklas till sin fulla potential!


Vi är ett bolag fullt av möjligheter som ofta vågar det ingen annan vågar!


Vågar du skicka in en ansökan?


Vi träffar sökande löpande så passa på att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Gabriella Berglund
Telefon 0708309239
Email Mejla Gabriella Berglund
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 mars (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss

Skandinaviska Glassystem AB är ett av Skandinaviens ledande företag inom fasadentreprenader. Vi utvecklar och bygger unika klimatskalslösningar enligt kundens vision avseende design, funktion och känsla. Vi är specialiserade på kompletta fasadsystem, speciallösningar inom glas, bärande konstruktioner och tak. Vår drivkraft är kundorienterad teknologi och därför är lösningarna ofta mycket originella och avancerade.

Vi har idag byggt en stabil plattform av prestigefyllda projekt med nya system och är sedan år 2004 AAA-klassade. Vi utför entreprenader i egen regi och med egen personal håller vi i projektledning, projektering, försäljning, administration samt montage på arbetsplatsen.

Skandinaviska Glassystem AB etablerades 1994 och vårt huvudkontor ligger på kajkanten till Göta älv i Göteborg. I anslutning till Göteborgskontoret har vi en utvecklings – och stålverkstad och i Lysekil ligger vår modulverkstad. Vi har även regionkontor i både Stockholm och Köpenhamn. Idag har Skandinaviska Glassystem AB runt 120 anställda i Sverige, Norge och Danmark och omsätter cirka 400 miljoner per år.

Här på Skandinaviska Glassystem AB erbjuds du en plats i en organisation med fokus på kreativitet, kvalité, goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö med nya fasadprojekt och utmaningar. Vi är ett ungt och prestigelöst företag där alla samarbetar oavsett yrkestitel.