Projektledare

Skandinaviska Byggelement AB ingår tillsammans med Lättklinkerbetong och Smidmek i Byggsystem som är en del av Peab. Omsättningen i Peab Byggsystem är ca 1000 mkr och antal egna anställda ca 400 personer. Företagen konstruerar, producerar och marknadsför ett av marknadens mest kompletta utbud av prefabricerade betongprodukter.

Vi söker dig som drivs av projektledning och försäljning. Söker du en varierande roll som projektledare i ett tillväxtföretag med korta beslutsvägar? Här får du möjligheten att påverka ditt eget arbete och ansvara för att driva projekt med stomsystem, från start till mål. Skandinaviska Byggelement expanderar och behöver förstärka med ytterligare en projektledare utgående från region väst (Göteborg).

Arbetsbeskrivning: Du är länken till kund och samordnar konstruktion, produktion och leverans. I rollen som säljande projektledare ingår att:
  • Sälja och projektleda egna projekt i samarbete med nya och befintliga kunder.
  • Upprätta kundoffert och avtal gällande våra stomsystem
  • Ansvara och driva projekten från tagen order till leverans samt uppföljning
  • Samordna med konstruktörer, projektörer och transport
  • Ta fram budget och prognoser inom ansvarsområdet
  • Inköp av externa produkter till de egna projekten
  • Upprätta kalkyler och tidsplaner
  • Identifiera och bevaka bransch och marknad inom verksamhetsområdet
Resor förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer:

Du har en högskoleutbildning eller likvärdig utbildning som bedöms som relevant för tjänsten, alternativt har du motsvarande arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig. Kunskap och erfarenhet om byggprocessen är ett krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt har B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av prefabricerad betong, projektförsäljning samt erfarenhet av byggentreprenader och konstruktionsarbete. Vidare är meriterande med erfarenhet av kalkylarbete, entreprenadjuridik och kunskap i språk utöver svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen som projektledare hos oss ser vi gärna att du har ett affärsdriv, är självständig och har en god förmåga att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Som person besitter du en god kommunikativ förmåga och är noggrann samt strukturerad i ditt arbete. Marknadstrender är något som intresserar dig och du är skicklig på att identifiera affärsmöjligheter för företaget.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Mer info
Kontaktperson Tobias Rönje
Telefon 0725336089
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.