Extrajobb som butikssäljare hos Skånska Byggvaror

Extrajobb som butikssäljare hos Skånska Byggvaror

Om tjänsten
Som butikssäljare hos Skånska Byggvaror kommer du att arbeta med försäljning, rådgivning och service i deras inspirationsbutik i Tagene i Göteborg. Kunderna som kommer till butiken behöver främst rådgivning kring byggnationer och material för uterum. Du kommer att ta fram kundanpassade modeller och arbeta med ett relationsskapande fokus. Du kommer att tillhöra ett säljteam som tillsammans arbetar i en spännande och omväxlande roll i en positiv arbetsmiljö.

Detta är ett extrajobb vid behov där arbetstiderna är belagda under dagtid på lördagar och söndagar. För rätt person finns även chans till att arbeta heltid under sommaren.

I din roll som butikssäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Försäljning och rådgivning
  • Ge service till kunder
Tjänsten som butikssäljare är ett konsultuppdrag vid behov med start omgående, rekryteringsarbetet sker löpande. Du behöver ha en annan sysselsättning på minst 50%.

Om dig
Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning inom teknik, bygg eller ingenjör och som har några år kvar att studera. Du har en teknisk kunskap och en förståelse kring konstruktion och ritningslösningar. Meriterande om du har erfarenhet av försäljning i butik sedan tidigare.

Vidare ser vi att du är en serviceinriktad person som prioriterar kundernas intressen. Du är en ansvarstagande, initiativtagande och driven person med "skinn på näsan". Du behärskar svenska och engelska flytande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Pågående eftergymnasial utbildning
  • Teknisk kunskap
  • Serviceminded
  • Svenska och engelska flytande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Skånska Byggvaror
Skånska Byggvaror är en onlinebaserad nordisk distanshandlare för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 11 butiker, sju i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sandra Tinsveds via sandra.tinsveds@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Extrajobb som butikssäljare till Skånska Byggvaror, Butik, Säljare, Service, Göteborg, Skånska Byggvaror, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.