Säljare, Göteborg

Säljare, Göteborg

Säljare - Västra Götaland

Arbetsuppgifter

Du får möjlighet att arbeta med våra starka och välkända varumärken och kommer att vara ansvarig för distriktets försäljning och utveckling. I dina arbetsuppgifter ingår det att bearbeta butiker inom dagligvaruhandeln, bygga och utveckla långsiktiga relationer samt säkerställa lönsamheten på kategorin mejerier. Du kommer regelbundet att följa upp, analysera och rapportera sortimentens utveckling, kampanjernas genomförande och utfall samt vid behov rekommendera åtgärder för att säkerställa måluppfyllnad. Du kommer aktivt deltaga i olika butiksprojekt av kategorier och avdelningar. Du säkerställer vårt sortiment i butiken, inspirerar till säljfrämjande lösningar och utbildar butikerna i kategoriutvecklingen.

"Vi investerar mycket i våra medarbetares kompetensutveckling och genom koncernen får du tillgång till ett internationellt nätverk av kollegor att utbyta idéer med. Lactalis värdeord ligger till grund för det arbetssätt och beteende som vi alltid strävar efter: Ambition och engagemang med enkelhet."

Din profil
  • Du har erfarenheter från dagligvaruhandeln.
  • Du har kunskaper i butiksekonomi.
  • Du är strukturerad och planerar ditt arbete väl.
  • Du har ett stort engagemang, drivkraft och intresse att utveckla affären och dig själv.
  • Du är resultat- och lösningsorienterad.
  • Du är en utåtriktad person med stor flexibilitet som har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer.
  • Distriktet omfattar Västra Götaland.
Lämplig bostadsort: Göteborg med omnejd

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Ann Szieger på tel. 040-660 67 23.

Vill du vara med på resan att utveckla och få Skånemejerier att växa ytterligare?

Välkommen med din ansökan!
Skånemejerier har levererat god färsk mjölk och de finaste mejeriprodukter till trogna konsumenter i närmare 50 år. Skånemejerier är idag ett starkt varumärke men vi har också andra framgångsrika varumärken. Bravo är störst på kylda juicer, Allerum med sina smakrika ostar vinner på marknaden för långlagrade ostar och Åsens Lantmjölk är älskad av människor från söder till norr. Hos oss finns sedan några år också Hjordnära ekologiska mejerivaror och Lindahls med sin fantastiska turkiska yoghurt. Vi står för genuina skånska smaker, mathantverk och traditioner. Skånemejerier står också för svensk mjölk. Det är i Skåne och södra Sverige som vi har våra närmare 500 mjölkbönder och vi är cirka 600 medarbetare på våra mejerier. Läs mer på www.skanemejerier.se

Sökord: försäljare, försäljning, account manager, utesäljare, fältsäljare, regionsäljare, distriktsäljare, mejeri
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 12 aug (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!