HR-Ansvarig med helhetsansvar!

HR-Ansvarig med helhetsansvar!

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid och med avsikt och stor möjlighet till anställning direkt hos Signal & Andersson efter uppdragets slut. Du kommer att vara placerad på Signal & Andersson kontor i Västra Frölunda. Rollen erbjuder till flexibelt distansarbete.

Ditt uppdrag:

I din roll som HR-ansvarig kommer du att ta ett helhetsansvar med att driva och utveckla HR-funktionen och dess många delar. Du kommer att ha en viktig roll för företagets redan växande framgång. Vi söker dig som vill jobba brett och har ett prestigelöst synsätt. Du trivs i en miljö med ett ständigt flöde av frågor att hantera, du tycker om att arbeta coachande med chefer i deras ärenden och du förstår vikten av noggrannhet i arbetet. I rollen som HR-ansvarig kommer du arbeta verksamhetsnära med en förmåga att förstå organisationens behov för att därefter utveckla och implementera processer och strategier inom HR. Du kommer även ansvara för Employer Branding, rekrytering, kompetensutveckling, arbetsrättsliga frågor samt att driva och supportera i fackliga dialoger och förhandlingar.

Exempel på fler arbetsuppgifter:
  • Löpande hantering av HR-relaterade frågor från chefer och medarbetare
  • Driva utvecklingsarbetet av HR-policys och processer
  • En given och aktiv plats i ledningsgrupp för att driva frågor och beslut framåt
  • Koordinera hela rekryteringsprocessen från annons till anställningsavtal tillsammans med cheferna med en satt onboardingstruktur
  • Utveckla och utbilda chefer och ledare
  • Hantera årliga HR-hjulet med bland annat lönekartläggning, lönerevision och medarbetarenkät
  • Samarbete med fackförbund och ansvarig för fackliga förhandlingar
  • Löpande personaladministration
Om dig

För att trivas och lyckas i rollen har du några års erfarenhet av självständigt och brett operativt HR-arbete i en producerande organisation I denna roll är din inställning, drivkraft och vilja att bidra till fortsatt utveckling viktig. För att lyckas med uppdraget ser vi att du är strukturerad, lösningsorienterad och trivs med att arbeta med ett varierat HR arbete. Du motiveras av att arbeta verksamhetsnära och du trivs med att arbeta främst på operativ nivå där du har möjlighet att sätta upp långsiktiga och strategiska mål. Du är van att arbeta självständigt och har ett högt eget driv och ett stort engagemang för det du gör. Du trivs i en variationsrik miljö med ett stort antal kontaktytor.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, mediterande är om du talar andra språk. Resor inom Sverige ingår i tjänsten.

Om Signal & Andersson

Idag är vi ett familjeföretag i femte generationen. Vårt intresse för riktigt god mat och vårt arv i Göteborgs saluhall, är lika mycket ett löfte till våra kunder som en ständig påminnelse till oss själva om att det vi gör är unikt och alltid ska smaka gott.

Resan fram till dagens verksamhet tog sin början år 1906 i August Larssons salustånd i gamla Basar Alliance vid Kungstorget i Göteborg. Nu huserar vi, sedan 2009, i toppmoderna lokaler i Göteborg anpassade för att tillverka egna charkuteriprodukter.

Signal & Andersson har de senaste åren gjort en mycket framgångsrik resa med en god tillväxt varje år. Företaget har blivit flerfaldigt belönat i Chark-SM och har varit Gasell-företag ett flertal år i rad. Vill du läsa mer om Signal & Andersson kan du göra det här

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Din ansökan och frågor

Vi tar inte emot ansökningar via mejlen, men om du har frågor om processen eller rollen så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi som arbetar på uppdraget är Abdullah Uzunel som du når på abdullah.uzunel@wise.se och din framtida konsultchef Anton Hovstadius som du når på anton.hovstadius@wise.se

För att söka rollen klicka på ”sök rollen” samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. Urval görs löpande och positionen kommer tillsättas så snart vi träffat rätt kandidat, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.