Systemspecialist TrafikDatabasen till Västtrafik, IT

Systemspecialist TrafikDatabasen till Västtrafik, IT

Är du en fena på SQL server och vill bidra till en bra kollektivtrafik i och runt Göteborg?
På teamet TrafikDatabasen är vi ett gott gäng på 6 personer som har roligt tillsammans. Vi söker nu dig som vill utvecklas med oss och jobba tätt tillsammans och helt agilt med Västtrafiks verksamhetskritiska trafikdatabas.

Din vardag
Du ansvarar för att leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Du kommer att grotta ner dig i kod, leta och analysera, göra XML-filer men du kommer även att kommunicera med olika intressenter. Uppdraget innefattar även att kontinuerligt utvärdera och hålla sig uppdaterad på de befintliga produkterna och ha kontakt med leverantörer. Som systemspecialist kommer du att få ta ansvar för och jobba i flera olika system såsom trafikplanering, system som skapar tidtabeller samt ett antal webtjänster.

I arbetsuppgifterna ingår även:

· Kravställning gentemot leverantör och internt
· Granskning av leverantörsspecifikationer
· Testning av funktioner
· Planering och uppföljning
· Support och felsökning
· Utveckling och förvaltningsarbete

Du kommer att jobba nära många olika roller såsom tjänsteägare, produktägare, systemutvecklare, arkitekter och vår driftorganisation.

Vem är du?
Vi tror att du är en social person med ordning och reda. Du har jobbat i minst 4 år och du har en relevant akademisk utbildning samt kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Du har förmågan att samarbeta med andra och är du dessutom en prestigelös problemlösare med nedan erfarenheter så kan du vara den vi söker:

· SQL server
· Agilt arbete
· XML
· Öppna API:er

Har du även erfarenhet av Pubtrans och utveckling i .NET så är detta meriterande.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Annica Göransson på annica.goransson@sigma.se alternativt mobil 0703-340099 eller Patrik Jensen på patrik.jensen@sigma.se alternativt mobil 0702-375734.
Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi vill att Västtrafik ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region.