Junior Javautvecklare

Junior Javautvecklare

Är du nyexaminerad ingenjör inom Data/IT och har siktet inställt på att bli en vass systemutvecklare? Sigma Young Talent söker nu juniora Javautvecklare med start i januari. Hos oss kommer du att jobba i projekt hos någon av våra kunder i Göteborgsregionen, med fokus på Java. Vi utgår alltid från vad du vill göra när vi matchar dig mot uppdrag och är måna om att det blir rätt start på karriären för just dig. Bland våra kundföretag finns allt från spännande start-ups till de största internationella bolagen i Göteborg. Du kommer att lära dig nya tekniker och ramverk, och växa in i rollen genom mentorskap och coachning. Har du också intresse för t.ex. IoT, Machine Learning, AI, apputveckling eller algoritmutveckling kommer du garanterat att trivas hos oss!

Vi söker dig som:

- Har en MSc eller BSc inom Data/IT
- Är duktig på Java
- Vill jobba backend
- Brinner för ny teknik och programmering
- Talar och skriver flytande på svenska och engelska

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med 3 800 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Sandra Svensson – sandra.svensson@sigma.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmaitc.se/youngtalent
Sista ansökningsdag 16 dec (32 dagar kvar)