Junior C# utvecklare som vill göra skillnad!

Junior C# utvecklare som vill göra skillnad!

Vi söker dig som vill göra skillnad för civilas säkerhet i samhället. Hos vår kund erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter och varierade arbetsuppgifter.

Om rollen:
Som junior C# utvecklare hos vår kund arbetar du med en komplex och verksamhetskritisk produkt för civilas säkerhet i samhället. Denna produkt används främst av väktarbolag med användningsområde i Sverige men också globalt.

Hos vår kund erbjuds du en varierad roll! Du arbetar i systemutvecklingens alla delar; från planering till kodning, utveckling och testning. Ditt huvudfokus kommer att vara backend, men med vissa inslag mot frontend förekommer. Du arbetar med .NET, C#, WCF och SQL Server. Windows, Web och Android är främst de plattformar du arbetar med. Lösningarna har också stöd i byggservrar, continuous integration och automatiska tester. Systemet innehåller en mängd olika tekniker/ramverk/språk vilket ger dig möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens.Teamet arbetar agilt enligt Scrum.

Som junior C# utvecklare hos vår kund blir du del av ett team med stor kompetens, engagemang och driv! Teamet kommer hjälpa dig att komma in i din nya roll samtidigt som du även erbjuds en mentor.

Din profil:
Vi söker sig som har:
  • Högskoleutbildning inom Data/IT eller systemutveckling
  • Goda kunskaper i C#
  • Svenska i tal och skrift
  • Svenskt medborgarskap
Det är meriterande om du:
  • Har arbetslivserfarenhet
  • Har hobbyprojekt inom programmering
Vi söker dig som är driven, nyfiken och trivs med att arbeta i team. Du är en person som vill arbeta med komplexa uppgifter, som är noggrann och hungrig på att utvecklas. Vi tror att du är en person som vågar att testa och chansa för att komma framåt, gillar utmaningar och framför allt vill arbeta med utveckling av produkter som gör skillnad för samhället.

Sigma Young Talent
Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3800 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Intresserad?
Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Sanna Andrén - sanna.andren@sigma.se. Ansöker gör du enkelt via annonsen.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Sanna Andrén
Telefon 0704029237
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)