Frontendutvecklare med intresse för ny teknik

Frontendutvecklare med intresse för ny teknik

Brinner du för digitala upplevelser och vill arbeta med en modern frontend-stack? Då kan det vara dig vi söker.

Om kunden:
Vår kund har utvecklat lojalitets- och
e-handelslösningar för flera av Nordens största och mest välkända företag sedan drygt 20 år tillbaka. Förutom att designa och utveckla sajten löser de även all kringliggande logistik för sina kunder. Idag är de ungefär 20 anställda varav ungefär hälften arbetar med utveckling. Du blir här del av ett lite mindre och växande bolag där du har stor möjlighet att vara delaktig i det mesta som händer. Kontoret är beläget i en stor vindsvåning och fyllt av trevliga kollegor som gärna umgås även utanför arbetet.

Om rollen:
Det går bra för vår kund och vi söker därför dig som vill bli del av deras växande utvecklingsteam och ha fokus på frontend. Teamet arbetar agilt och med den senaste tekniken. Du kommer mycket användning för dina kunskaper i JavaScript och arbeta med en SPA-stack mot ett API-lager ovanpå e-handelsplattformen Magento. Som frontendutvecklare kommer du att ha ett nära samarbete med UX-designers och givetvis även de andra i teamet. Detta är ett kreativt och stimulerande arbete där du arbetar med spännande projekt och uppmuntras komma med egna idéer och lösningar.

Din profil:
Vi söker dig med goda kunskaper i JavaScript-fokuserad frontendutveckling. Vi tror att du antingen har arbetat något år i en liknande roll alternativt är nyexaminerad med erfarenhet från relevanta projekt eller sommarjobb.

Vi tror att du är en nyfiken person som drivs av att utvecklas och att lösa problem. För att trivas hos vår kund gillar du förmodligen att hänga med i ny teknik, verktyg och metoder för att förbättra ditt eget arbete och i slutändan kundupplevelsen i e-handeln bättre. Du trivs även i en roll där egna initiativ uppmuntras och där du samarbetar med produktägare och UX-designers.

Vi söker sig som har:
  • YH-/Högskoleutbildning inom Data/IT eller systemutveckling
  • Goda kunskaper JavaScript
  • Svenska i tal och skrift
Har du dessutom kunskap inom något av nedanstående är det meriterande men inget krav:
  • React eller liknande ramverk
  • Redux eller liknande statehantering
  • Sass eller liknande CSS Pre.processor
  • PHP
  • MySQL
  • Magento
  • Intresse och känsla för UX-design

Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund. Under din tid som konsult hos Sigma kommer du ges möjlighet att vara med på våra konsultmöten och kompetensträffar.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.


Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Sanna Andrén – sanna.andren@sigma.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (12 dagar kvar)