Vill du påverka framtidens hälso- och sjukvård?

Vill du påverka framtidens hälso- och sjukvård?

Vill du arbeta med projektledning inom hälsa och IT? I samarbete med Cerner startar Sigma Young Talent upp ett spännande talangprogram i Göteborg för dig som vill vara med och digitalisera framtidens hälso- och sjukvård.

Om Talangprogrammet
Sigma Young Talent är specialiserade på att driva talangprogram i samarbete med våra kunder, där juniora IT-talanger får utbildning, coachning och mentorskap under 12 månader. Under detta program är du anställd av Sigma Young Talent och arbetar på Cerner tillsammans med kompetenta medarbetare inom hälsa och IT. Programmet består av femton platser där samtliga deltagare tilldelas en mentor för individuell coachning.

Inledningsvis kommer du att utbildas i Cerners journalsystem för att få en djupare förståelse för kundens verksamhet. Därefter fördjupar du dig i Sigmas skräddarsydda utbildning för juniora Business Analysts, med kurser inom kravställning, ledarskap och kommunikation. Allt för att du ska få en så bra start på din karriär som möjligt. Efter avslutat program är syftet att erbjudas anställning på Cerner.

Om Cerner
På Cerner tror vi på att bygga positiva och långsiktiga partnerskap för att skapa värde för hälso- och sjukvården. Våra intelligenta plattformar och tjänster används på över 27 500 vårdenheter världen över. Genom att ansluta människor, information och vårdinrättningar hjälper vi till att hantera hälsan hos 110 miljoner medborgare globalt. Tillsammans med kunder och branschpartners integrerar vi hela hälsosystem för att de ska kunna leverera smartare, värdebaserad vård, bättre resultat och proaktivt hantera och förbättra hälsan för den enskilda individen och för hela samhällen. För mer info, besök www.cerner.se.

Om rollen
Hos Cerner kommer du att ansvara för det kommunikativa arbetet med kunderna för att förbättra och optimera Cerners journalsystem gentemot användare. Detta innebär att du kommer få en central roll i utvecklingen av det befintliga systemet där feedback och input från kunderna är av högsta vikt. Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av att utveckla kundrelationer och stötta kunden i hanteringen av datainsamling samt komma med konstruktiv feedback till utvecklarna gällande designen av det aktuella systemet.

I din roll kommer du kontinuerligt att utvärdera utvecklingen av systemet, identifiera eventuella brister, hantera frågor och funderingar gällande designen, ta beslut om optimering samt implementation. Du kommer att vara högst delaktig i kundernas möten för att säkerställa att projektet fortlöper i rätt takt och att ni tillsammans uppnår era mål.

I det dagliga arbetet sker testning av diverse konfigureringar utifrån kundens önskemål, rapportera daglig status med förslag på lösningar samt projektledning. Du kommer att vara med i hela utvecklingsledet från början till slutgiltig produkt.Tjänsten kommer att innebära en hel del resor både nationellt men även inom och utanför Europa.

Din profil
För att vara aktuell för talangprogrammet tror vi att du har en utbildning inom exempelvis:
  • Systemvetenskap
  • Projektledning
  • Folkhälsovetenskap
  • Ekonomi
Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och tycker om att arbeta i team. Du trivs med mycket kundkontakt och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Du är en person som trivs i en föränderlig miljö och gillar att arbeta i och leda projekt. För att vara aktuell för rollen kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska. Då resor ingår i rollen förväntas du resa ca 40% av din tid.

Mer om Sigma Young Talent
Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med 4 400 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.
http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Ansökan
Då vi planerar starta talangprogrammet i mars ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta:
Máni Gudmundsson
Consultant Manager
mani.gudmundsson@sigma.se

Sanna Andrén
Talent Aquisition Manager
sanna.andren@sigma.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Ekonomi, Konsult, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (17 dagar kvar)