Systemvetare till Creditsafe i Göteborg

Systemvetare till Creditsafe i Göteborg

Är du utbildad systemvetare med goda kunskaper SQL? Då kan du vara Creditsafes nästa Databasutvecklare!

Om Creditsafe:
Creditsafe är ett av Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag med flertalet kontor i Europa, USA och Asien. Skandinaviska huvudkontoret hittar du i ljusa och fräscha lokaler i centrala Göteborg där de idag är ca 80 anställda. Creditsafe i startade 1997 med visionen att förändra sättet företagare använder sig av kreditinformation.

Till några av alla fördelar med att arbeta på Creditsafe hör gemensamma frukostar, träning på arbetstid, kortare arbetsdagar under sommaren, fina kontorslokaler i Gårda, roliga kickoffer och event. Addera även en stark gemenskap bland kollegor och alla de karriärmöjligheter ett expansivt företag erbjuder.

Om rollen:
Creditsafe växer och söker därför dig som är utbildad systemvetare för den viktiga rollen som Databasutvecklare. Som databasutvecklare kommer du äntligen att få användning för all din kunskap i SQL! Du kommer att arbeta i PL/SQL, SQL och Oracle. Du kommer även snart att få lära dig nya databastekniker.

Du blir del av ett internationellt team med erfarna databasutvecklare som arbetar agilt. Som ny i rollen får du en mentor att vända dig till för att du ska ha alla förutsättningar att bli framgångsrik i rollen.

Då Creditsafe expanderar finns stora möjligheter att växa och utvecklas inom bolaget!

Din profil:
Vi söker dig som har en examen i Systemvetenskap eller likvärdigt där du fått goda kunskaper i SQL. Vi ser att du som person är driven och nyfiken på att lära dig nya saker. Du är strukturerad, vill lösa problem och vågar fråga när du inte vet svaret. Du blir del av ett socialt team vilket vi tror är något du trivs med.

Vi söker dig som:
- Har en examen i systemvetenskap eller likvärdigt
- Har goda kunskaper i SQL och med fördel även PL/SQL
- Har kunskap om agila arbetssätt som t ex Scrum eller Kanban
- Kommunicerar utan hinder på svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete eller från kreditupplysningsbranschen.

Ansökan
Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Sanna Andrén– sanna.andren@sigma.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmaitc.se/sv/
Sista ansökningsdag 14 okt (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3800 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan. http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund. Under din tid som konsult hos Sigma kommer du ges möjlighet att vara med på våra konsultmöten och kompetensträffar.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.