Systemutvecklare Java och .Net

Systemutvecklare Java och .Net

Vi söker nu systemutvecklare som vill vara med och utforma framtidens teknik tillsammans med våra kunder. Du kommer att arbeta som konsult i ett agilt utvecklingsteam hos någon av våra kunder som återfinns inom fordon, telekom, medicinteknik, e-handel m.m.

Att ha roligt tillsammans, känna stolthet och dela med sig av kunskap är viktigt för oss. Som konsult hos Sigma Young Talent skapar du ett stort nätverk för din framtida karriär, lär känna dina kollegor via våra olika konsultaktiviteter samt har möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling.

Vi är en del av Sigma Group som består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra medarbetare, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer HÄR.

Din profil
Vi söker dig som har goda kunskaper inom Java eller .Net och har ett par års arbetslivserfarenhet inom området.
Du har erfarenhet av att arbeta agilt och trivs i en innovativ miljö med frihet under ansvar.

Om Sigma Young Talent
På Sigma Young Talent fokuserar vi på talanger i början av sin karriär inom IT och engineering, och erbjuder marknaden juniora konsulter, konsultrekrytering och traineeprogam. Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och finns idag i Stockholm och i Göteborg. Vi är idag drygt 200 konsulter.

Ansökan
Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sandra Svensson på sandra.svensson@sigma.se
Mer info
Kontaktperson Sigma Young Talent
Telefon 0200111333
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmayoungtalent.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (8 dagar kvar)