Starta din IT-karriär hos Sigma!

Starta din IT-karriär hos Sigma!

Sigma Young Talent erbjuder nu uppdrag för dig som nyexaminerad inom Data/IT! Hos oss arbetar du med den senaste tekniken på växande bolag i Göteborg.

Vi erbjuder:
Bland våra kundföretag finns allt från spännande startups till de absolut största internationella bolagen i Göteborg. En gemensam nämnare är att det är växande företag som arbetar med ny teknik. Tillsammans söker vi dig som är junior och hungrig på att utvecklas.

Vi på Sigma Young Talent utgår alltid från vad du vill göra när vi matchar dig mot uppdrag och är måna om att det blir rätt start på karriären för just dig. Därför är det en självklarhet för oss att du som en del i vår rekryteringsprocess ges möjlighet att träffa kunden för att höra mer om det aktuella uppdraget innan du börjar som konsult.

Vi har alltid en stor variation av uppdrag för dig som brinner för programmering. Just nu har vi t ex uppdrag för dig som vill utveckla 5G-nätet, arbeta med framtidens självkörande fordon, optimering inom flygindustrin eller nya lösningar inom e-handel. Vi har även uppdrag för dig som är nyexaminerad och vill arbeta med t ex UX eller som Business analyst.

Våra uppdrag varierar mellan längre konsultuppdrag och konsultrekrytering där det finns möjlighet att fortsätta din anställning hos vårt kundföretag efter överenskommen tid. Bäst koll på våra uppdrag för dig som nyexaminerad får du genom att prata med någon av våra rekryteringsansvariga. Vi ses gärna över en kaffe för att diskutera matchande uppdrag för just dig. Registrera ditt CV via denna annons eller ta kontakt via uppgifterna nedan.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar.

Vem är du?
Vi har uppdrag för dig som har en högskole-/civilingenjörsexamen inom Data, IT, Systemvetenskap, Mekatronik eller liknande. Vi söker dig som har ett intresse för problemlösning och som är hungrig på att utvecklas.

Intresserad?
Är du intresserad av att prata möjligheter med oss finns det flera vägar att gå. Vi föredrar om du vill registrera ditt CV via denna annons så att vi kan höra av oss till dig. Du är även varmt välkommen att höra av dig till Talent acquistion manager Sanna Andrén via mail: sanna.andren@sigma.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmaitc.se/sv/
Sista ansökningsdag 30 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT och teknik. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3800 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken: http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr