Juniora C/C++ utvecklare

Juniora C/C++ utvecklare

Sigma Young Talent är konsultbolaget som fokuserar på nyutexaminerade ingenjörer inom IT och teknik. Hos oss är man alltid med och väljer sitt första uppdrag och våra samarbetspartners återfinns inom fordon, telekom, medtech, försvar och säkerhet m.fl.

Just nu söker vi juniora utvecklare som vill vara med i utvecklingen av nya 5G-nätet för en mer uppkopplad värld. Brinner du för mjukvaruutveckling, datakommunikation, IoT, nätverk och cloud? Vill du arbeta med Python, C++ eller lågnivåprogrammering i C? Vi har flera konsultuppdrag inom området och är du intresserad är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vi drivs av vår vision Expect a better tomorrow. Det betyder att vi tillsammans arbetar för att skapa en bättre morgondag för våra kunder, medarbetare och för samhället i stort. Att ha roligt tillsammans, känna stolthet och dela med sig av kunskap är också viktigt för oss. Som konsult hos Sigma Young Talent skapar du ett stort nätverk för din framtida karriär, lär känna dina kollegor via våra olika konsultaktiviteter samt har möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling.

Din profil
  • MSc eller BSc inom IT, datateknik eller teknisk fysik
  • Brinnande intresse för mjukvaruutveckling i Python, C eller C++
  • Kunskaper inom cloud, datakommunikation, nätverk, Linux
OM SIGMA
Sigma Young Talent är en del av Sigma Group som består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar vi vårt tekniska kunnande, vår spetskompetens och vår passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Vi är 5000 medarbetare i tretton länder.

www.sigmayoungtalent.se

Ansökan
Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Sandra Svensson på sandra.svensson@sigma.se
Mer info
Kontaktperson Sigma Young Talent
Telefon 0200111333
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmayoungtalent.se/
Sista ansökningsdag 1 aug 2020 (22 dagar kvar)