Junior Webbutvecklare till Sigma i Göteborg

Junior Webbutvecklare till Sigma i Göteborg

Är din passion webbutveckling och design? Vi söker dig för en roll hos vår kund där du ges möjlighet att kombinera dessa två intressen. Läs vidare & sök rollen idag!

Om rollen

Som webbutvecklare hos vår kund blir du del av ett sammansvetsat mindre team. Teamet är del av en avdelning om ca 60 personer som utvecklar ett system som dagligen används internt av flera tusen kollegor världen över. Teamet består idag av vassa backendutvecklare och vi söker därför dig som brinner för frontendutveckling och webdesign. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och få de bästa förutsättningarna att lära av dessa. På sikt ser vi att du i denna roll kommer att axla ett större ansvar för frontend och design på avdelningen.

Vår kund är ett världsledande internationellt bolag inom telekom och är beläget i centrala Göteborg. Mer information ges vid intervjutillfälle.

Din profil

För att vara aktuell för rollen som webbutvecklare ser vi att du har en lämplig eftergymnasial utbildning antingen från yrkeshögskola eller universitet. Eftersom du kommer att ta ett stort ansvar för vår kunds design och frontendutveckling ser vi att du med fördel har erfarenhet av React och webdesignsverktyg antingen från tidigare arbete eller egna projekt.

Du bör ha goda kunskaper i följande:
HTML/CSS
JavaScript
React
Git
Webdesign

Och med fördel även kunskap i:
Node.js, Redux, Typescript
Figma
Agila arbetssätt

För att trivas hos vår kund tror vi att du trivs lika bra att arbeta i team som att ta eget ansvar och arbeta självständigt. Du blir del av ett positivt team som vill fortsätta utvecklas i sina roller och vi hoppas att du har samma inställning. Framför allt tror vi att du vill fortsätta din resa till att bli en riktigt vass webbutvecklare!

Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak - unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om HÄR.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 4400 medarbetare i fjorton länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer HÄR.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Läs gärna mer på vår hemsida: www.sigmayoungtalent.se

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sanna Andrén på sanna.andren@sigma.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Sigma Young Talent
Hemsida https://www.sigmayoungtalent.se/
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (3 dagar kvar)