Junior Javautvecklare till Symsoft i Göteborg

Junior Javautvecklare till Symsoft i Göteborg

Är du en junior Java-utvecklare som verkligen brinner för programmering? Vill du bli en del av en arbetsplats som är ledande inom systemlösningar i telefonibranschen? Då kan det vara dig vi söker till Symsoft i Göteborg!

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Om kunden:
Symsoft erbjuder mobiloperatörer och andra kommunikationstjänstleverantörer de programvaru- och servicelösningar som behövs för att hantera kärnkommunikationstjänster. Symsofts lösningar gör det möjligt för operatörer över hela världen att stärka sin konkurrenskraftiga position genom att säkra och öka intäktsströmmarna, samtidigt som totala ägandekostnader minskas. Företaget har en stark historia om att leverera, drifta och stödja lösningar i komplexa nätverksmiljöer i över 25 år. Lösningarna används i mer än 40 länder och tjänar över 170 miljoner abonnenter. Symsofts globala närvaro ger snabbare tekniskt och försäljningsstöd till kunderna, eftersom det hjälper dem att expandera sina affärer till nya marknader.

Om rollen:
Som junior Javautvecklare hos Symsoft kommer du att arbeta i teamet för en av Symsofts största produkter: deras mjukvarusystem för mobiloperatörer. Du arbetar med nyutveckling av deras produkt för BSS (Business support system) och CBR (Call Detail Record). Du kommer få börja med att utveckla mindre moduler i systemet, och sedan successivt växa in i rollen och få ta ansvar för större och större uppgifter. Utveckling sker i huvudsak i Java. Du blir del av ett team som arbetar agilt enligt scrum. Teamet består av många seniora utvecklare som har god kunskap om både teknikerna samt verksamheten och även några mer juniora utvecklare. Du sitter i ett öppet landskap tillsammans med dina team medlemmar och kan ställa frågor till dem om du behöver hjälp. Det finns goda möjligheter till att utvecklas inom företaget, och du kommer få lära dig enormt mycket om
elefonibranschen.

Din profil:
Vi söker dig som:
  • Har läst en universitetsutbildning, gärna som ingenjör med fokus på System- eller Datavetenskap.
  • Är bekväm med Java och SQL
Vi ser att du som person är nyfiken, kreativ och har god förmåga att tänka abstrakt. Du kommer att arbeta med teknik du förmodligen inte lärt dig i skolan vilket betyder att vi söker dig som har ett starkt intresse och driv för att ta dig an nya utmaningar.

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken: http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Ansökan
Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Sanna Andrén – sanna.andren@sigma.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmaitc.se/sv/
Sista ansökningsdag 7 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3800 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund. Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.