Junior Frontendutvecklare med passion för design

Junior Frontendutvecklare med passion för design

Sigma Young talent söker för kunds räkning en Frontendutvecklare med ett brinnande intresse för User interface (UI). Vår kund är ett snabbväxande bolag aktiva inom dataintegration och analys. De har idag världsledande mediebolag bland sina kunder och siktar på att växa globalt. Här blir du del av en minst sagt spännande resa!

Vi söker dig med en entreprenörsanda som är intresserad av att utvecklas och leverera med hög standard. För rätt person erbjuds möjligheten att på sikt ansvara för vår kunds Frontend och UI-arbete. Du kommer att arbeta mitt i centrala Göteborg med drivna och kompetenta kollegor. Du kommer att ha ett nära samarbete med bland annat frontend-teamet.

Vem är du?

Vi tror att du är lite av en entreprenör för att trivas i denna roll. Detta då du kommer att få stort förtroende att driva detta arbete med fria tyglar så snart du kommit in i jobbet. Du är förmodligen en person som är nyfiken på att lära dig och utvecklas samt som vågar ta för dig för att göra det. Vi är dessutom övertygade om att du brinner för design!

Vårt önskemål är att du har en bakgrund inom design och valt att lära dig programmera för att kunna implementera dina idéer. Du behöver ha kunskap i HTML/CSS och JavaScript med god kunskap i antingen Angular, React, typescript, nodejs eller view.

Intresserad?

Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Sanna Andrén - sanna.andren@sigma.se. Ansöker gör du enkelt via annonsen.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmaitc.se/sv/
Sista ansökningsdag 14 okt (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3800 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.