Generell intresseanmälan för Sigma Young Talent i Göteborg

Generell intresseanmälan för Sigma Young Talent i Göteborg

Har du nyligen tagit examen, vill jobba med teknik på ett eller annat sätt och är intresserad av Sigma Young Talent som arbetsgivare? Hittar du ingen öppning hos oss just nu som matchar med din framtida karriärsplan? Då är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan genom denna annons. Vi ser en fortsatt tillväxt framöver och arbetar därför proaktivt med att träffa drivna och teknikintresserade personer.

Vi har uppdrag för dig som har en examen inom följande:
  • Datateknik
  • IT/Software engineering
  • Systemvetenskap
  • Elektro/mekatronik
  • Teknisk fysik
... Eller annan likvärdig utbildning

Sigma Young Talent
På Sigma Young Talent fokuserar vi på talanger i början av sin karriär inom IT och engineering, och erbjuder marknaden juniora konsulter, konsultrekrytering och traineeprogam. Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och finns idag i Stockholm och i Göteborg. Vi är idag drygt 200 konsulter.

Att ha roligt tillsammans, känna stolthet och dela med sig av kunskap är viktigt för oss. Som konsult hos Sigma Young Talent skapar du ett stort nätverk för din framtida karriär, lär känna dina kollegor via våra olika konsultaktiviteter samt har möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling.

Vi är en del av Sigma Group som består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer HÄR.

Låter det intressant?
Anmäl ditt intresse via denna annons, vi träffar dig gärna över en digital kaffe för att prata jobbmöjligheter! Vid frågor är du välkommen att kontakta Sandra Svensson på sandra.svensson@sigma.se. Vi ber dig dock att inte ansöka via mail utan att skicka in ditt CV via länken nedan.
Mer info
Kontaktperson Sigma Young Talent
Telefon 0200111333
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmayoungtalent.se/
Sista ansökningsdag 19 nov 2020 (26 dagar kvar)