Finnes: Uppdrag för nyexaminerade på Sigma Young talent!

Finnes: Uppdrag för nyexaminerade på Sigma Young talent!

Sigma Young Talent erbjuder intressanta uppdrag för dig som tagit en teknisk ingenjörsexamen under det senaste året och som vill utvecklas hos välkända bolag i Göteborg.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Sigma Young Talent utgår alltid från vad du vill arbeta med när vi matchar dig mot uppdrag och är måna om att det blir rätt start på karriären för just dig. Därför är det en självklarhet för oss att du som en del i vår rekryteringsprocess ges möjlighet att träffa både oss och din eventuella framtida uppdragsgivare. Du är med andra ord med och väljer bland aktuella uppdrag och har ett matchande uppdrag att starta på redan från dag ett. Bland de företag vi samarbetar med finns allt från stora och stabila företag till innovationstunga mindre bolag i Göteborg.

Våra uppdrag är alltid på lång sikt där det efter överenskommen tid finns möjlighet att fortsätta din anställning hos din uppdragsgivare. Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen. Vi är måna om att du ska trivas och fortsätta utvecklas på ett intressanta uppdrag och lägger samtidigt stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Så, vad erbjuder vi för uppdrag? Vi har en stor variation på uppdrag oavsett vad du vill rikta in dig på! Bäst koll får du vid ett personligt möte med någon av våra tech recruiters. Låter det intressant så visa ditt intresse enkelt genom denna annons. Allt som krävs är ett par klick från din sida!

Vem är du?
Vi har matchande uppdrag för dig som har en högskole-/civilingenjörsexamen inom exempelvis datateknik, mekatronik, systemvetenskap eller liknande. Viktigast av allt är att du har ett stort intresse för problemlösning och teknik, att du är öppen för att lära dig nya saker och motiverad att fortsätta din karriär inom IT-branschen.

Mer om Sigma Young Talent
Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak - unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om HÄR.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 4400 medarbetare i fjorton länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer HÄR.

Kolla även in vår hemsida!

Intresserad?
Låter det här som en bra möjlighet för dig? Ansök då direkt genom ett par klick! Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Sanna Andrén på sanna.andren@sigma.se.

Hoppas vi hörs!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Sigma Young Talent
Hemsida https://www.sigmayoungtalent.se/
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (16 dagar kvar)