Business Unit Manager till Sigma Young Talent i Göteborg

Business Unit Manager till Sigma Young Talent i Göteborg

Sigma Young Talent söker dig som vill fortsätta bygga och utveckla verksamheten i Göteborg!

Sigma Young Talents resa har bara börjat och vi söker dig som vill fortsätta den framgångsrika utvecklingen genom att ansvara för och utveckla verksamheten. Du kommer in i ett företag under stark tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för innovation, passion och entreprenörskraft. Du har fullt personal- och resultatansvar för en verksamhet som idag består av 7 medarbetare med rollerna Tech Recruiter, Säljare och Konsultchef samt ett 100-tal konsulter. Förutom att leda och utveckla teamet är ett viktig fokus att marknadsföra och sälja Sigma Young Talents erbjudande till företag och organisationer. I affärsutveckling samarbetar du med dina kollegor i Sigma koncernen. Du rapporterar till VD för Sigma Young Talent.

Din vardag
Ditt uppdrag är att fortsätta utveckla konsultaffären och det framgångsrika erbjudandet med unga talanger till företag och organisationer i Västsverige. Du tar fram affärsplan tillsammans med ledningsgruppen, samt säkerställer att erbjudandet är konkurrenskraftigt. Det finns stora möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av bolaget med utgångspunkt från den plattform som finns inom Sigma Young Talent i Stockholm och Göteborg. Din roll kommer att växa i takt med bolaget, där du får vara med och påverka och skapa framtidens Sigma Young Talent. Vi förväntar oss en bättre morgondag tillsammans med dig!

Vem är du?
Vi söker dig som tillsammans med Sigmas kunder vill bygga en konsultverksamhet med unga talanger. Du har erfarenhet av försäljning och ledarskap, gärna från roll som Konsultchef eller Business Manager inom IT-bemanning/konsulting. Du är en motiverande och coachande ledare som trivs i verksamheter som präglas av stark säljkultur och innovation. Att följa vad som händer i din omvärld och vad som trendar på marknaden faller sig naturligt för dig och du är en fena på att skapa långsiktiga och framgångsrika kundrelationer. Du är flytande i svenska och engelska, har körkort och självklart ett stort intresse för hur man attraherar och utvecklar unga talanger!

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Sigma Young Talent med Maquire. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Birgitta Ödman på mobilnummer 0763-388 777. Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så sök nu!

På Sigma Young Talent fokuserar vi på att hitta nya IT-talanger och att bygga morgondagens stjärnor. Vi jobbar aktivt med att träffa framtida talanger varje dag och hjälper dem att nå sina karriärdrömmar. Vi är ett konsultbolag där talanger kan inspireras och ta lärdom av dina kollegor. I våra skräddarsydda Tomorrow Talent Program utbildar vi talanger för att möta våra kunders teknikbehov. Framtiden finns hos dessa unga talanger där morgondagens teknik redan är vardag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Maquire Sverige AB
Sista ansökningsdag 5 apr (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigma Young Talent fokuserar på talanger i början av sin karriär inom IT och engineering, och erbjuder marknaden juniora konsulter, konsultrekrytering och talangprogam. Sigma Young Talent är en del av Sigma Group som består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar Sigma sitt tekniska kunnande, sin spetskompetens och passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Sigma har över 4400 medarbetare i tolv länder och ägs av Dan Olofsson-familjens holdingbolag Danir AB. www.sigma.se