Utvecklingschef till Bygglet

Utvecklingschef till Bygglet

Bygglet växer så det knakar och vi söker nu nästa nyckelperson till vårt framgångsrika bolag! Är du en resultatorienterad agil ledare som gillar att utveckla team och samtidigt arbeta och driva mot Bygglets mål? Är du dessutom en coachande ledare som vill ha ena benet kvar i utveckling? I så fall kan rollen som utvecklingschef på Bygglet vara perfekt för dig!

Din vardag
Som utvecklingschef kommer du att ha leveransansvar för utvecklingsarbetet inklusive personalansvar för en grupp om 14 medarbetare. Du kommer att driva och delta i det dagliga arbetet, men också ansvara för den tekniska miljön. Du är en "spelande tränare", där du delar din tid mellan att vara systemutvecklare i teamet, samtidigt som du är den som leder gruppen, prioriterar och sätter mål för verksamheten. I ditt strategiska arbete jobbar du nära produktägare och ledningsgrupp där du både stöttar och utmanar gällande roadmap, prioriteringar och olika lösningar.

Vem är du
Vi söker en driven individ som motiveras av att jobba i ett bolag i framkant; där utveckling står i centrum och alla får komma till tals. Du är en stark individ som lätt får med dig andra människor och som är duktig på att entusiasmera och att bygga ett motiverat team. Du behöver kunna växla mellan både ett strategiskt och operativt perspektiv. Vi tror att du har erfarenhet av att leda agila utvecklingsteam och trivs med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du är målorienterad, positiv och strukturerad. Då Bygglet ingår in en nordisk koncern samt har ambitioner att expandera till andra länder är engelska ett krav.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:
  • Agila metoder
  • SaaS-lösningar
  • Java
  • AWS
  • Dart (meriterande)
Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Annica Göransson på annica.goransson@sigma.se alternativt mobil 0703-340 099 eller Linda Samuelsson på linda.samuelsson@sigma.se alternativt mobil 0702-163 752. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygglet är ett snabbväxande och expansivt mjukvaruföretag som utvecklar ett webbaserat verktyg för projekthantering, speciellt utformat för att digitalisera administrativa flöden inom byggbranschen. Bygglet blev i år Gasellvinnare för femte året i rad och är sedan tidigare Mästargasell. Vi är ca 40 anställda och de senaste åren har företagets omsättning vuxit med ca 50% per år. Här får du vara en viktig del i företagets utvecklingsteam och det finns goda möjligheter att påverka din och företagets framtid. Du sitter i det nyrenoverade lokstallet i Gamlestan, en spårvagnshållplats från centralstationen i Göteborg. Stämningen är familjär och avslappnad samtidigt som det finns ett starkt driv och en vilja att förbättra vardagen för våra kunder. Läs gärna mer på www.bygglet.com