Utvecklare till Bright Skills

Utvecklare till Bright Skills

Drivs du av att bygga lösningar som skapar maximalt värde för kunden? Lockas du av att arbeta i dynamiska och framgångsrika team? Är du ansvarstagande och värdesätter att arbeta nära kund med unikt anpassade lösningar? I så fall kan det här vara ditt nästa drömjobb!

Bright Skills söker nu en erfaren utvecklare som vill vara med och bygga nästa generations utvecklingsteam som är specialiserade på Low-Code och OutSystems. OutSystems är en modern cloud-baserad utvecklingsplattform vilket möjliggör betydligt snabbare leveranser och en mer agil utvecklingsmodell. Här får du möjlighet att arbeta i intressanta projekt på globala företag, tillsammans med ett väl sammansvetsat team.

Din vardag

Bright Skills bygger agila utvecklingsteam som har en drivande och innovativ roll i syfte är att skapa nya affärsmöjligheter för våra kunder. Du kommer att jobba i ett team som har en nära dialog med kunden och använder Low-code för att snabbt kunna agera på kundernas behov och förväntningar.

Vem är du?

Förutom en eftergymnasial utbildning i grunden, har du minst 5 års erfarenhet av analys, design, utveckling och implementation av webbsystem. Du är van vid att arbeta i agila team och är väl bekant med SCRUM. Du har tidigare arbetat mot större bolag och känner dig bekväm med att kommunicera på engelska och svenska i både tal och skrift.

Hos oss är det egna drivet och resultatfokus lika viktig som viljan att jobba i team. Du är en ansvarstagande, handlingskraftig och lösningsorienterad person. Vidare behöver du vara en god kommunikatör som tycker om att samarbeta med andra människor och har en stark social förmåga.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johan Blomberg på johan.blomberg@sigma.se alternativt mobil 0705-082 739.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bright Skills hjälper företag att digitalisera sin verksamhet snabbare genom att skapa högpresterande agila utvecklingsteam. Dessa team skapar strategiska och affärsmässiga fördelar för våra kunder och karakteriseras bland annat av ett nära samarbete med kund, hög tillgänglighet och flexibilitet samt hög innovationstakt. Dessa agila team arbetar långsiktigt med ett fåtal kunder vars främsta mål är att kontinuerligt öka sin leveranskapacitet. Att teamets utveckling alltid är i fokus ska genomsyra hela organisationen och är en stor del av Bright Skills företagskultur.