Serviceingenjör till Trafiksystem

Serviceingenjör till Trafiksystem

Trafiksystem Väst är ett expansivt företag inom belysning, trafiksignaler & intelligenta trafiksystem, som bringar ljus i trafiken och är en vital del av infrastrukturen. Vill du jobba som serviceingenjör, vara ute på fält och se till att detta fungerar? Trafiksystem expanderar så möjligheten finns nu!

Din vardag
Den ena dagen är inte den andra lik. Det kan vara uppdrag som ljussättning av broar, lyktstolpar, ljusshowen på "Julstaden Göteborg" mm. Du utgår från din servicebil och bereder, planerar och dokumenterar jobben du utför. Du är din egen projektledare och har helhetsansvar för din leverans, vilket ställer höga krav på att du är självständig och serviceinriktad.

Vem är du?
Vi tror att du är serviceingenjör, servicetekniker eller liknande. Du har minst en gymnasial utbildning helst inom elektronik eller mekanik (installation, automation etc.). Du är van att arbeta självständigt, gärna med felsökning och nyinstallationer, och tar ansvar för ditt arbete. Som person är du flexibel, serviceinriktad och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. Du är tekniskt lagd och ser vad som behöver göras, har viljan att hitta riktigt bra lösningar samt förstår vikten av att dokumentera det du gjort.

Svenska och engelska behövs både i tal och skrift. Körkort är en förutsättning för rollen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Kerstin Stener på kerstin.stener@sigma.se alternativt mobil 070-304 69 19 eller Tomas Ljung på tomas.ljung@sigma.se alternativt mobil 070-072 13 34.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 19 mars (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trafiksystem Väst AB är ett expansivt bolag inom belysning, laddstationer, intelligenta transportsystem och trafiksignaler. Företaget har idag 70 anställda och en budgeterad omsättning på 200 miljoner. De erbjuder totalentreprenad inom trafiksystem och gör även jobb som underentreprenörer i stora infrastrukturprojekt. Huvudkontoret ligger i Västra Frölunda.