Rekryteringschef Göteborg

Rekryteringschef Göteborg

100% tillväxt och över 100 pågående uppdrag! Och vi har större ambitioner än så!

Vi på Sigma Recruit älskar att vinna, gör du också det? Bra, då är du vår nya rekryteringschef som vill anta utmaningen att utveckla vår starkaste region, Göteborg, till att bli ännu mer framgångsrik än vad vi redan är. Susanne, som har haft den rollen sedan starten 2014, är sedan ett drygt år även vVD i bolaget.

Vi är i slutfasen av 2018 och går starkt framåt, vi hjälper våra kunder att rekrytera framtidens kompetens inom IT och Tech, i form av affärskritiska specialist- och ledarroller. Våra kunder är stora och små företag, de finns inom den privata och offentliga sektorn och inom alla branscher. Alla har en sak gemensamt, de har valt Sigma Recruit som deras strategiska rekryteringspartner på deras digitaliseringsresa.

Sigma Recruit –Sveriges ledande rekryteringsbolag av digitala kompetenser
  • 2 år som Sigma Recruit och 4 år inom Sigma-koncernen
  • 20 medarbetare och 7 nationaliteter
  • 120 pågående rekryteringsuppdrag och 97% hit rate i våra uppdrag
Sigma Recruit fortsätter att växa i samtliga regioner och planerar även att göra det framöver, med affärsdrivna och nytänkande kollegor. Vill du vara en av dem som leder det arbetet framåt? Du rapporterar till VD och kommer att ingå i ledningsgruppen för Sigma Recruit.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha byggt upp en liknande verksamhet eller team, och vill få möjlighet att ingå i ett nytänkande och modernt sammanhang. Du är erfaren som rekryteringskonsult och van vid att framgångsrikt driva egna rekryteringar, helst inom IT och Tech, med bevisat track record och kvalitetstänk. Du beskriver dig själv som entreprenör och är starkt affärsdriven med ett stort professionellt nätverk.

"We recruit fans not candidates!"

Ta direktkontakt med VD, Sandra Szepesi sandra.szepesi@sigma.se, 0702-296973 eller vVD Susanne Hjälmered susanne.hjalmered@sigma.se, 0703-897007.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb!
Mer info
Kontaktperson Sandra Szepesi
Telefon 0702-296973
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 31 dec (42 dagar kvar)