Nytänkande Backend-utvecklare till OPEN POS

Nytänkande Backend-utvecklare till OPEN POS

Ta chansen och var med och utveckla framtidens restaurangupplevelse! Dessutom får du göra det tillsammans med ett skönt drivet team som vågar tänka utanför boxen. Eftersom du har några års erfarenhet är du med och bollar allt från nya idéer och arkitektur till tekniska lösningar och molntjänster.

Din vardag

Detta är ett spännande tillfälle att komma in då det händer mycket inom OPEN POS och du har stora möjligheter att vara med och påverka tillsammans med engagerade kollegor. Hos oss kommer du att ingå i vårt scrumteam och du bidrar bland annat med din utvecklarerfarenhet och din kunskap om molntjänstearkitektur.

Tekniker och verktyg som används är:
  • .NET
  • Azure
  • Kubernetes
  • Docker
Vi arbetar i en cloud native plattform uppbyggd av microservices.

Vem är du?

Vi tror att du är en driven person som gillar när allt inte är skrivet i sten. Du är snarare orädd och kan ta initiativ, se förbättringspotential och nya vägar i befintliga processer. Hos oss finns möjlighet att vara med på en utvecklingsresa där vi uppmuntrar till delaktighet och nya idéer.

För att förstå oss och vad vi gör känner du dig hemma i Kubernetes, Azure Functions, Docker och med microservices arkitektur.

Har du inte svenskan med dig från start så har du ett genuint intresse för att lära dig och är förmodligen redan på god väg.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult på daniella.dahlbom@nexergroup.com alternativt mobil 0703-013298.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OPEN POS tillhandahåller kompletta lösningar för restaurang, servicehandel och rederier. Vi är Nordens ledande leverantör med kunder och verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Besök oss gärna på www.openpos.tech