Junior Mjukvarutestare till Carmenta

Junior Mjukvarutestare till Carmenta

Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du titta närmare på denna tjänst som Mjukvarutestare på Carmentas avdelning Geospatial Technologies. Förutom att vistas i luftiga, nyrenoverade och trivsamma lokaler mitt i Göteborg får du genom denna tjänst också möjligheten att arbeta tillsammans med engagerade och härliga kollegor. Låter det här som en arbetsplats för dig? Välkommen med din ansökan!

Förutom en roll som ger dig ett stort inflytande över ditt arbete kommer du att få arbeta i ett företag fullt med framåtanda, hög kompetens och teknologiska lösningar i framkant.

Din vardag
Vi erbjuder en intressant, kul och lärorik miljö där engagemang och noggrannhet är avgörande för framgång. I rollen som Mjukvarutestare kommer du att ha varierande uppgifter. Bland annat kommer du att kontinuerligt planera, utföra, utveckla och implementera testfall. Du kommer också att vidareutveckla och förbättra processer samt analysera testresultat. Dina arbetsuppgifter kräver ett nära samarbete både med andra medarbetare på utvecklingsavdelningen och i vissa fall även med företagets kunder. En viktig del i arbetet är vara uppdaterad på olika plattformar och versioner då testerna sker i Windows och Linux samt Android.

Vem är du?
Utöver ditt brinnande teknikintresse är du som person strukturerad, nyfiken, analytisk och gillar att lösa komplicerade tekniska problem. Du är noggrann och har en god känsla för kvalitet. Vi tror också att du är en teamplayer som dessutom är intresserad av att förenkla och förbättra saker i din vardag.

Vidare ser vi att du:
  • har en relevant eftergymnasialutbildning
  • har minst två års erfarenhet av mjukvarutestning
  • kommunicerar flytande på svenska och engelska
  • har erfarenhet av olika tekniska miljöer; såsom Windows och Linux
  • har arbetat agilt

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Annica Göransson på annica.goransson@sigma.se alternativt mobil 0703-340 099. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 12 dec 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carmenta är ett växande mjukvaruföretag som utvecklar informationsteknik för verksamhetskritiska system i en internationell miljö. Våra produkter och lösningar används till exempel i avancerade ledningssystem för försvar och blåljusmyndigheter samt i offentliga webbportaler där det ställs stora krav på prestanda och pålitlighet. Vi är runt 120 anställda på Carmenta med kontor i Göteborg (HQ), Stockholm, Frankrike, Tyskland, Spanien och Storbritannien. Läs gärna mer på: https://carmenta.com/en/geospatial-technologies/