JAVAUTVECKLARE

JAVAUTVECKLARE

Bygglet utvecklar ett webbaserat verktyg för projekthantering, speciellt utformat för att digitalisera och automatisera flöden inom byggbranschen. Är du en kreativ och engagerad utvecklare som brinner för problemlösning? Här får du vara med på en häftig resa hos ett snabbväxande mjukvaruföretag med hög lönsamhet.

Din vardag
Utvecklingsteamet består idag av åtta personer och arbetet bedrivs agilt med tvåveckors sprintar. I rollen som Javautvecklare fullstack, kommer du att arbeta med nyutveckling, förbättringar och underhåll av det webbaserade verktyget. Teamet jobbar i DevOps och bygger upp sitt testautomatiseringsarbete. Kulturen genomsyras av att man hjälper varandra och du får möjlighet att jobba över hela produktcykeln.

Tekniker som idag används är Java, Javascript, Angular och SQL. Har du har intresse av att arbeta med Android och iOS så finns den möjligheten då systemet innehåller mobila applikationer.

Vem är du?
Vi söker dig med ett stort teknikintresse som har några års erfarenhet av Javautveckling, gärna över hela stacken.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba långsiktigt tillsammans. I våra framtida medarbetare letar vi efter engagemang, prestigelöshet och eget driv. Du trivs när arbetet är varierande och har intresse av att lyssna och förstå både kunder och kollegor. Din svenska är utmärkt både i tal och skrift.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Mikaela Jahreskog på mikaela.jahreskog@sigma.se alternativt mobil 070-248 72 41 eller Kerstin Stener på kerstin.stener@sigma.se alternativt mobil 070-304 69 19.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 21 dec (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Bygglet
Bygglet är ett snabbväxande mjukvaruföretag med ca 35 anställda, de senaste åren har företagets omsättning vuxit med ca 50% per år och har blivit utsedda till Di Gasellföretag både 2016, 2017 och 2018. Här får du vara en viktig del i företagets utvecklingsteam och det finns goda möjligheter att påverka din egen och företagets framtid. Du sitter på det trevliga kontoret i Gamlestan, en spårvagnshållplats från centralstationen i Göteborg. Stämningen är familjär och avslappnad samtidigt som det finns ett driv och en vilja att förbättra vardagen för sina kunder. Läs gärna mer på www.bygglet.com/se/