IT-infrastrukturkonsult

IT-infrastrukturkonsult

Trivs du med stort ansvar och flexibilitet men vill samtidigt ha tryggheten i duktiga kollegor som hjälps åt och lyckas ihop? Med din tekniska expertis ansvarar du tillsammans med ett skickligt team för att hjälpa Visolits kunder med frågor inom IT-infrastruktur.

Din roll
I rollen som IT-infrastrukturkonsult kommer du att vara en viktig kugge i teamet och bidra med din tekniska kompetens till Visolits kunder. Uppdragen kommer att se olika ut beroende på din expertis och kan variera med allt ifrån enklare uppgifter till mer komplicerade. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att designa en IT-miljö, sätta upp servrar, IT-säkerhet och vara den tekniska experten i säljmötet.

Du kommer att ingå i ett team på 15 konsulter som har högt i tak och tycker om att ha roligt på jobbet.

Din profil
Du har några års arbetserfarenhet inom IT och du har under ditt arbetsliv samlat på dig teknisk kompetens inom IT-infrastruktur med erfarenhet ifrån något eller några av dessa områden:
  • Server, storage och backup
  • Virtualiseringsplattform, (VMware eller Hyper-V)
  • Office 365, LAN/WAN, säkerhet och brandväggar
  • Azure AD
  • Teknisk projektledning
Du känner dig hemma i Microsoftmiljö och har arbetat med IT-drift och dokumentation.

Som person är du ansvarsfull, prestigelös och uppskattar ett team som delar kunskap för att tillsammans höja nivån i gruppen. Att kunna diskutera teknik på ett pragmatiskt sätt kommer naturligt för dig och du har förmågan att anpassa dig efter dina kunder. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och erfarenhet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Då det förekommer resor i tjänsten är B körkort ett krav.

För rätt person finns det goda möjligheter till vidareutveckling och som arbetsgivare erbjuder vi utbildningar och en familjär atmosfär där det är högt i tak.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Visolit tillsammans med Sigma Recruit. Det är en direktrekrytering och anställningen är hos Visolit. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt på www.sigmarecruit.se. Har du frågor om tjänsten så kontakta rekryteringskonsult Adam Troedsson 070-814 05 28, adam.troedsson@sigma.se. Välkommen med din ansökan!

Om Visolit
Visolit är Nordens ledande leverantör av intelligenta molntjänster, säkerhet och infrastruktur för små och medelstora företag. Vi erbjuder moderna molnlösningar och drift från våra egna och säkra datacentraler i Oslo, Stavanger och Stockholm. Visolit har en omsättning på över 2,6 Miljarder kronor med cirka 1200 anställda. Kontor finns på 11 platser i Norge och Sverige med huvudkontor i Asker i Norge.

Denna roll ingår i affärsområdet Product & Logistics. P&L förser både offentliga och privata kunder med kundanpassade lösningar inom produktförsörjning, licenser, datacenter, utskrift & dokumenthantering, IT-arbetsplats som tjänst, finansiering och logistik mm. Vi erbjuder även IT-tjänster, där projektledning, traditionella infrastrukturkonsulttjänster, resurskonsulttjänster, servicedesk, garantihantering och rådgivning ingår.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (40 dagar kvar)