Vill du vara med och leda Göteborgs största och skönaste Javagäng?

Vill du vara med och leda Göteborgs största och skönaste Javagäng?

Vi vet att vi är bra på det vi gör och vi vet också att en avgörande faktor är våra värderingar, passion och execution, där vi delar med oss av vår kunskap och kompetens till våra kunder och kollegor. Våra javautvecklare gillar det de gör och drivs av en ambition att ständigt bli bättre.

Sigma IT i Göteborg söker nu en Consultant Unit Manager med erfarenhet inom Java. Vi söker dig som har en teknisk bakgrund, helst inom systemutveckling i Java och tilltalas av att leda och inspirera människor. I denna roll kommer du att vara ledare för ett gäng javakonsulter.

Du kommer tillsammans med dina CU-kollegor att ha ansvar för ekonomi och personal, såväl som affärsutveckling. Din ledarroll innebär att du ständigt får möjlighet att ta egna initiativ och hjälpa andra framåt, samtidigt som du själv utvecklas och växer som person och ledare.

Vi vill komma i kontakt med dig som vill vara med och bidra till fortsatta framgångar genom att motivera, inspirera och sprida kunskap.

I rollen kommer du delvis även att jobba som javakonsult hos någon av våra kunder.

Du kommer få ett gäng med härliga kollegor och dessutom kommer dina närmsta chefskollegor stötta dig i din roll.

Din bakgrund

För denna tjänst söker vi dig som har några års erfarenhet av ledarskap inom IT-området, eller annan relevant ledarerfarenhet. Vi tror att du har utbildning inom datavetenskap/computer science, software engineering eller motsvarande erfarenhet som du förvärvat från arbetslivet.

Det är viktigt att du är passionerad inför ledarskap, har ett intresse för teknik och trivs med att sprida din kunskap till andra. Du skall också kunna vara ett föredöme i chefsrollen och kunna stötta såväl juniora som seniora medarbetare till utveckling.

Eftersom du även kommer att jobba som konsult är det viktigt att du har gedigen erfarenhet inom java.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jasmina Jarlevid på jasmina.jarlevid@sigma.se.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (5 dagar kvar)