Tech Recruiter till Nexer

Tech Recruiter till Nexer

Nexer är ett nytänkande företag med mycket hög ambitionsnivå, och vi söker nu en Tech Recruiter till det interna rekryteringsteamet, med placering på vårt kontor i Göteborg. I denna roll rekryterar du främst seniora IT-konsulter inom systemutveckling, agila tjänster, projektledning med mera och blir en del av Nexers kärnverksamhet.

Hur ser rollen ut?

Nexer IT söker dig som vill vara med och bidra till vår framgångsresa! I denna roll blir du en mycket viktig pusselbit i Nexers fortsatta tillväxt, med stora möjligheter att påverka och sätta ramar för ett framgångsrikt rekryteringsarbete. I rollen som Tech Recruiter blir du en del av Nexer IT:s centrala rekryteringsenhet som idag finns representerad i Göteborg, Stockholm, Södertälje och Malmö. Vi är innovativa i våra rekryteringsaktiviteter och fokuserar alltid på att ge våra kandidater och rekryterande chefer en positiv upplevelse.

Vi fokuserar på att bygga långsiktiga kandidatrelationer, att leverera bästa möjliga service till våra rekryterande chefer, att hålla stenkoll på IT-marknaden, att ständigt ligga i framkant när det gäller nya trender inom rekrytering samt att stötta varandra.

Du levererar hela rekryteringsprocessen för rekryteringar av konsulter till Nexer. Detta inkluderar att planera strategiskt för den långsiktiga rekryteringen, kravprofil, annonsering, search, intervju, presentation, kvalitetssäkring och uppföljning. Detta gör du i samråd med interna konsultchefer och andra chefer. Vi samarbetar mycket mellan orterna och har mycket kontakt för att bygga en stark teamkänsla.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Placering: Göteborg, Lindholmspiren

Start: Omgående

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat minst två år med IT-rekrytering med fokus på uppsökande rekrytering. För denna tjänst söker vi dig som har en universitetsutbildning inom ett relevant område så som till exempel personal, beteendevetenskap, IT eller ekonomi.

Du har en stor förståelse för kandidatmarknaden och för vad som krävs för att hitta kompetenser som är svåra att få tag på. Du är duktig på att bygga relationer med kollegor, interna chefer och du levererar alltid med hög kvalitet under tidspress.

Vidare tycker vi att det är mycket viktigt att du bidrar till en bra utveckling för teamet genom att stötta andra, komma med idéer och förslag, ifrågasätta och vara aktiv i internt förbättringsarbete.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Ulrika Nord, rekryteringschef: Ulrika.nord@Nexer.se

Rekrytering, rekryteringsspecialist, rekryteringskonsult, konsultrekrytering, rekryterare, IT-rekryterare, recruitment, recruiting, IT recruiter, talent acquisition, talent sourcer, searcher, sourcing, talent sourcer, inhouse recruitment, intern rekryterare

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 1 apr 2021 (30 dagar kvar)