Systemutvecklare inom Internet of Things till Sigma IT

Systemutvecklare inom Internet of Things till Sigma IT

Vi på Sigma fortsätter vår framgångsrika expansion inom Internet of Things (IoT). Sigma är sedan flera år den i Norden ledande leverantören av tjänster inom IoT och hos oss ingår några av de mest framstående och tongivande experterna inom området.

Vi söker nu dig som vill vara med på vår fortsatta resa, där du kommer att få arbeta i en kreativ, lärande och entreprenörsdriven miljö med erfarna, kompetenta och stöttande kollegor med möjlighet att arbeta med en variation av stora och små kunder i framkant - både i Sverige och utomlands.

Sigma IoT & AI har idag kontor i både Malmö och Stockholm och nu expanderar vi till Göteborg, och samtidigt till Seattle i USA! Vi tar emot ansökningar löpande så skicka in direkt, eller kontakta oss för mer info!

Hur ser rollen ut?

I rollen som systemutvecklare inom IoT blir du en del av en enhet där du tillsammans med dina kollegor, i nära samarbete med kund, tar fram lösningar med den senaste tekniken med fokus på att utveckla kundens långsiktiga affär.

Rent konkret innebär detta integration med hårdvara, molntjänster och analysverktyg, men även hantering av stora mängder data både i realtid och efterhandsbearbetning. Vi ser det som ett naturligt steg att på sikt utvecklas till exempel arkitekt och leda arbetet med kund.

Vi på Sigma IoT & AI träffas regelbundet och har olika aktiviteter tillsammans, både för att lära av varandra men också för att umgås och ha roligt.

Vem söker vi?

Vi vill gärna att du har arbetat med att skriva kod i ca 2-3 år, främst inom C#.
  • Du har levererat lösningar inom Microsoft Azure
  • Du gillar utmaningen i att tänka stor skala och du drivs framåt i att lära dig ny teknologi
  • Du kan hantera kunddialoger likväl som tekniska och arkitekturrelaterade diskussioner
  • Du har relevant högskoleexamen eller motsvarande kunskaper
Det är meriterande om du även har erfarenhet av följande systemarkitektur, samt Hadoop, AWS, AngularJS, HTML5, Linux.

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vår kultur kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att på ett nyfiket sätt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Du respekterar dina kollegor och har ett och öppet förhållningssätt med stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.
Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan.

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar skickade via mail men du får gärna höra av dig med frågor till Patrik Sporre, Business Unit Manager: patrik.sporre@sigma.se

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 27 maj 2020 (55 dagar kvar)