Senior .Net Systemarkitekt med erfarenhet av Episerver till Sigma IT i Göteborg eller Alingsås

Senior .Net Systemarkitekt med erfarenhet av Episerver till Sigma IT i Göteborg eller Alingsås

Vill du bli en ovärderlig tillgång på ett stort, expansivt och nytänkande företag? Det kan du bli! Vi på Sigma IT växlar upp och behöver därför hitta någon som kan axla rollen som Senior .Net Systemarkitekt med erfarenhet av Episerver. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Vad går jobbet som Systemarkitekt ut på?
Du är ytterst tekniskt ansvarig för att driva arbetet med att ta fram systemlösningar åt våra kunder och arbetar med avancerad backendutveckling och integrationer i .NET och CMS plattformen Episerver.

Utöver detta leder och stöttar du utvecklarna i teamet med deras arbete, samt verkar löpande för att utveckla och förbättra våra interna processer och verktyg tillsammans med arkitektteamet.

Rollen innebär att vara mycket engagerad och delaktig i de leveranser som pågår, både arkitektur- och kodmässigt. Du jobbar i projektform, ofta med några åtaganden parallellt, i olika storlek och omfattning beroende på uppdragets spännvidd.

Du kommer att ha mycket kundkontakt och vara med på hela resan från försäljning till leverans och vidareutveckling av olika systemlösningar, inte bara genom traditionella uppstartsmöten utan också i form av workshops eller via user cases. I samråd med kunden finns ofta stora möjligheter att driva förbättringsprojekt och vidareutveckla nya idéer för att möta utmaningar som dyker upp under arbetets gång.

Du kommer att tillhöra en trevlig avdelning med sociala och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans både under och efter arbetstid!

Den vi söker
Välbevandrad i .NET-sfären och har tidigare arbetslivserfarenhet av Episerver.
Har arbetat agilt enligt scrum-metodik och använt versionshanteringsprogram såsom GIT.

Utöver det är erfarenhet av Umbarco, DevOps och Azure meriterande.

Som person är du självgående och ansvarstagande, är strukturerad och har ett stort intresse för teknik. Du låter gärna glädje och humor ta plats i det vardagliga arbetet.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.
Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna kontakta Tech Recruiter Jasmina Jarlevid, jasmina.jarlevid@sigma.se
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (19 dagar kvar)