Javautvecklare och Arkitekter

Javautvecklare och Arkitekter

Vår enhet är utsåld! Och vilka grymt roliga uppdrag vi har hittat åt våra konsulter på sistone. Mycket tack vare att Sigma IT har en sådan bredd: Vi lär oss av varandra och jobbar tillsammans för att skapa något riktigt bra, både för oss som jobbar här och för våra kunder.

Nu behöver vi bli fler, så vi kan hjälpa fler kunder. I just vårt gäng så har de allra flesta det gemensamt att vi är bra på Java. Men många av oss kodar också i andra språk: C++, Python, Go, Kotlin och till och med Cobol är några av strängarna på vår lyra, medan några ägnar sig mer åt arkitektur och agila metoder.

Det som framför allt binder ihop oss är vårt brinnande intresse för kod och för att lära oss nya saker. Det finns ju så många språk man kan koda i och så mycket teknik att lära sig. Det händer grejor i och utanför Javavärlden hela tiden.

Kanske kan du allt om Kubernetes, GCP, Azure eller AWS, kanske är du kung på Go, kanske har du ett open source-projekt som du bidrar till? Eller helt enkelt älskar Java?

Förutom att vi ser till att du har ett utvecklande och stimulerande uppdrag så ser vi det som naturligt att du är med och deltar i kompetensutvecklingsaktiviteter såsom After Work Studies, Javaforum, studiecirklar eller liknande. Vi har kompetensmöten, hackatons, gruppmöten och gruppluncher för att hålla ihop gruppen. Tillhörighet är viktigt och något vi arbetar med kontinuerligt. Vi tycker helt enkelt om att ha roligt tillsammans.

Vi har bara tre krav: Du brinner för kod, du kan kalla dig middle eller senior utvecklare och du pratar svenska. Vi har många nationaliteter i vårt gäng, men just nu frågar våra kunder mest efter svensktalande konsulter.

Ansökan

Välkommen att skicka in din intresseanmälan.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Kristoffer Morsing på kristoffer.morsing@sigma.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (20 dagar kvar)