Inhouse IT-Projektledare till Sigma IT i Göteborg

Inhouse IT-Projektledare till Sigma IT i Göteborg

Sigma IT i Göteborg söker nu en Inhouse Projektledare till vårt Inhouseteam på Lindholmen. Som Projektledare är du den som driver projekten framåt genom vara en länk mellan dina kollegor och våra kunder. Kunderna återfinns inom olika branscher inom såväl offentlig som privat sektor.
Du blir en del av vårt ambitiösa team som består av Systemutvecklare, Mobila Apputveckare, Tech Leads, Lösningsarkitekter, Business Analyst och givetvis fler Projektledare som du kan dela kunskap och erfarenheter med!

Sökord: Projektledare, Projektledning, Project Manager, Project Management.

Hur ser rollen ut?

I din roll ingår att vara en naturlig länk mellan vårt Inhouse team och våra kunder. Detta gör du genom att ha en återkommande dialog med fokus på samarbete och att agera spindeln i nätet.
Tillsammans med dina kollegor på Sigma ansvarar ni för en teknisk lösning i form av en domän med stor trafikmängd och ett stort antal registrerade användare (3+ miljoner). Detta innebär att du måste ha en god förståelse för tekniken bakom och vara bekväm vid tekniska termer och att förstå det dagliga arbetet för dina kollegor som är systemutvecklare. Domänen som du kommer att arbeta med är uppbyggd i .NET plattformen med C# som programmeringsspråk. Domänen ingår i ett av våra större projekt som har pågått under många år. Idag är projektet inne i en aktiv förvaltningsfas med nya features som tillkommer löpande efter feedback från användare och kund.

Vem är du?

Vi tror att du har en bakgrund som projektledare inom IT branschen och att du känner dig redo att axla ett ännu större ansvar i ett ambitiöst team!
Att du har jobbat i eller nära team av utvecklare ser vi som en naturlig del i din bakgrund vilket gör att du är insatt i hur arbetet kan se ut. Givetvis har du ett stort intresse för tekniken och agila arbetsmetoder (exempelvis Scrum) är något du stött på sedan tidigare och känner dig bekväm med.
Du har troligtvis en utbildningsbakgrund inom systemutveckling, projektledning eller motsvarande kunskap som du förvärvat genom arbetslivet. Certifieringar inom projektledning är meriterande men allra mest tittar vi på ditt driv och personlighet, samt givetvis hur du tar dig an projekt och hur du för en kunddialog! Denna roll kräver även flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska för denna tjänst.

Det är viktigt att du är en lagspelare då vårt Inhouseteam präglas av ett starkt samarbetskultur och gemenskap!
Vi vill fortsätta att bygga ett ännu starkare team, så vi ser det som en fördel om du vill vara med och utveckla detta genom att dela kunskap, anordna aktiviteter, eller andra engagemang.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.
Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till Tech Recruiter Shikar Karim, shikar.karim@sigma.se
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (17 dagar kvar)