CU Manager till Maverick by Sigma

CU Manager till Maverick by Sigma

Maverick by Sigma söker nu en Competence Unit Manager med erfarenhet inom projektledning av digitala projekt. Vi söker dig som har arbetat länge inom området och brinner för personalansvar men som samtidigt inte vill släppa konsultuppdragen. Din roll kommer vara delad mellan uppdrag och personalansvar. En viktig del i rollen är att inspirera och motivera gruppen med nya tankar och idéer. Till din hjälp finns bland annat vårt eget ledarskapsprogram "Sigma Way" och ett stort internt nätverk av ledare och chefer.

Vilka är Maverick by Sigma?
Totalt på Maverick är vi idag ca 60 personer fördelade på Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi skapar prisvinnande kommunikation, appar, webbplatser, e-learning, intränat, e-handel mm. Maverick är en del av Sigma IT Group vilket ger oss trygghet, styrka och teknisk bredd med spetskompetens. Samtidigt som vi har den kreativa byråns frihet.

Hur ser rollen ut?
Som ledare för Mavericks team kommer du vara en viktig del i takt med att vår grupp växer då du kommer hjälpa till att bygga teamet. Denna roll är en unik mix av en ledarroll och en konsultroll där du ständigt får möjlighet att ta egna initiativ och hjälpa andra framåt, samtidigt som du utvecklas i utmanande uppdrag.

I rollen ingår
  • Personalansvar för ett befintligt team, beläggning av konsulter, rekrytering.
  • Ansvar för teamet och stort fokus på att arbeta med affärsutveckling, försäljning och kundrelationer.
  • Lönesättning, budget, rapportering och andra förekommande uppgifter kopplat till ledarskapet.
  • Att stötta konsulterna i uppdrag och coacha dem i deras utveckling.
  • Att jobba med leverans som projektledare inom olika typer av projekt och uppdrag inom det digitala området samt inom kommunikation. Det kommer att variera över tiden men ungefär upp till 75% av tiden kommer bestå i konsultuppdrag.
  • Som CU-chef ingår du i Mavericks ledningsgrupp.
Din bakgrund
För denna roll söker vi dig som har lett personal och team tidigare och som har minst tre års dokumenterad chefserfarenhet. Vidare vill vi att du har arbetat på byrå tidigare och att du har en examen inom det kreativa eller digitala området.

Du har gedigen erfarenhet inom projektledning och att driva förändrings- och kommunikationsprojekt på den digitala arenan. Du har ett stort nätverk i regionen samt gillar att driva och utveckla affärer.

Som person är du öppen, coachande, framåt och positiv. Du älskar helt enkelt detta område och att sprida din kunskap till andra! Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via formuläret nedan.
Vi kan inte hantera ansökningar skickade via mail men du får gärna höra av dig med frågor till Caroline Thoren, COO: caroline.thoren@sigma.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (18 dagar kvar)