Business Manager till Sigma Cyber Security

Business Manager till Sigma Cyber Security

Sigma satsar stort på Cybersecurity och söker en erfaren Business Manager som vill vara med och bygga upp en helt ny verksamhet från grunden. Vi söker dig som har lång erfarenhet av kundbearbetning och har ett väl utvecklat nätverk inom området. Detta är en möjlighet för dig att vara med och prägla ett helt nytt affärsområde inom Sigma-familjen tillsammans med andra duktiga och kompetenta kollegor!

Customer Success Manager, Key Account Manager, Account Manager, Business Manager, Cyber Security, Cybersecurity, Chief Information Security Officer, CISO, IT Business Manager, IT-säljare, CIO

Hur ser rollen ut?
I din roll kommer du att vara en del av vårt nystartade affärsområde Cybersecurity. Här kommer du att få möjlighet att vara med från början och driva enheten framåt till att på sikt bli en av de ledande spelarna på marknaden.

Som Business Manager hos oss kommer dina arbetsuppgifter att bestå av kundbearbetning av både nya kunder samt befintliga Sigmakunder. En stor del av ditt arbete kommer således innebära att skapa relationer med potentiella kunder, leverantörer och samarbetspartners. Tillsammans med dina andra kollegor från Cybersecurity, så väl som andra säljare från Sigmagruppen, kommer du vara med att utveckla och prägla byggandet av verksamheten.

Då vi är i en uppstartsfas finns även möjlighet att vara med och påverka val av arbetssätt och metoder för att stärka oss på marknaden. För rätt person finns det goda möjligheter att växa in i en roll med mer ansvar då vi räknar med att fortsätta växa med fler tillskott till vårt team. Givetvis ser vi till att ha roligt på jobbet och delar med oss av vår kunskap till våra kollegor, både inom vårt eget område så väl som till våra andra kollegor på Sigma. Vi arbetar tillsammans som ett lag och ställer upp för varandra!

Tjänsten är placerad i Malmö eller Göteborg. Vid behov kan även placering finnas på våra andra kontor runtom i landet, exempelvis Stockholm eller Jönköping. Både vi och våra kunder finns representerade över hela landet (och i utlandet).

Vem är du?
Du är en erfaren Business Manager med mångårig erfarenhet från IT-branschen. Den senaste tiden har ditt fokus varit inom Cybersecurity och du vill nu ha en möjlighet att bidra med din branschkunskap för att tillsammans med andra kollegor fortsätta bygga upp verksamheten. Du har ett väl uppbyggt relationsnätverk och ditt arbete präglas av ett kundfokus samt en vilja att utvecklas och hantera omvärldens förändringar. Din nyfikenhet reflekteras i din kommunikation och du vet vilka frågor du ska ställa för att bilda dig en uppfattning om nuläget hos kund för att sedan kunna föreslå rätt lösning. Du arbetar resultatorienterat och i linje med verksamhetens övriga gemensamma mål. Du har minst gymnasial utbildning och behärskar både svenska och affärsengelska obehindrat i både tal och skrift.

Rollen kräver att du kommunicerar med både tekniska specialister, beställare och ledningsgrupper - det är viktigt att du kan kommunicera på ett sätt som är anpassat efter den du pratar med. Du är ansvarig för att driva ditt eget arbete framåt och eftersom vi är en expansionsfas blir det i många fall snabba beslut.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.
Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till Tech Recruiter My Kellner, my.kellner@sigma.se.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (22 dagar kvar)