Business Manager/Säljare till Sigma IT, West Strategy

Business Manager/Säljare till Sigma IT, West Strategy

Vi söker Business Manager som ska stärka upp vårt fantastiska säljteam!

Du kommer att sälja hela Sigmas affärsområde med fokus på affärserbjudande från Strategi.

(Projekledning, IT manager, BA, kravare, Analytics, Informationssäkerhet, Agila profiler) och (utvecklare och test).

Du kommer ingå i ett vinnarteam med mycket driv och omtanke där man är mån om varandra, har kul tillsammans och firar framgångar stora som små. Vi söker dig som vill vara en i teamet. Hjälpa varandra och alltid göra ditt bästa.

Tjänsten medför stor frihetsgrad och stora utvecklingsmöjligheter.

Hur ser rollen ut?

Du kommer att få jobba med kompetenta och engagerade kollegor mot stora och små kunder i Göteborg med omnejd. Kunderna är allt från stora globala företag till nya startups.

Du arbetar med hela försäljningsprocessen, inriktat främst på bearbetning/merförsäljning av befintliga kunder.

Du håller kontinuerlig kontakt med kunderna och säkrar kundtillfredsställelsen liksom följer kundernas kommande behov och kommunicerar det vidare in i företaget.

Du hanterar kundförfrågningar, svarar på offerter och följer upp samt koordinerar dina säljinsatser med berörda kundansvariga inom Sigma IT liksom med övriga Sigma bolag i regionen. Gruppen som du kommer att ingå i utvecklas ständigt vilket ger goda möjligheter att påverka hur arbetet ser ut i framtiden.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Din bakgrund

Vi söker Dig som har lång erfarenhet inom sälj från konsultbranschen, kompetens inom IT tjänster, gärna Automotive. Meriterande är om du har stort kontaktnät.

Som person är du relationsskapande och resultatorienterad. Du har stort driv och engagemang för sälj. Är handlingsorienterad, orädd, tar ansvar, når resultat.

Du är en strukturerad person, van vid att löpande rapportera dina aktiviteter i CRM-system och har bra koll på vad du mäts på i din roll.

Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jasmina Jarlevid, jasmina.jarlevid@sigma.se

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1 000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med ca 4 000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (3 dagar kvar)