Agil systemutvecklare till logistikbranschen

Agil systemutvecklare till logistikbranschen

Sigma IT söker nu utvecklare med goda kunskaper inom systemutveckling i C# i .NET miljön. Vi söker dig som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus!

Första uppdraget kommer att vara hos vår kund inom logistikbranschen. Teamet bemannas av sigmakonsulter och ingår som del i kundens utvecklingsorganisation där man har flera kontaktytor med kund så som andra utvecklingsteam, projektledare, produktägare.

Konsulten kommer i detta uppdrag att sitta på plats hos kund.

Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

.net, c#, .net core, asp.net, asp.net core, .net framework, typescript, mvc, azure, agile, scrum, pair programming, parprogrammering, utvecklare, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering

Hur ser rollen ut?

I rollen som systemutvecklare på .NET gruppen inom Sigma blir du en del av en härlig samling drivna och erfarna utvecklare som tillsammans både förbättrar befintliga lösningar och tar fram helt nya med den senaste tekniken i fokus. I din roll som konsult arbetar du ute hos våra kunder men tillhör samtidigt en konsultgrupp på Sigma där vi träffas regelbundet och har olika aktiviteter tillsammans, både för att lära oss nya saker men också för att ha roligt tillsammans.

Uppdragen varierar i både inriktning och bransch men den gemensamma nämnaren är alltid .NET i grunden. Uppdragen har fokus i såväl allt från backend, webb till fullstack och det är ditt intresse som i mångt och mycket styr vad du ska arbeta med.

På sikt vill vi bli fler gruppledare och teamleads. Vi ser det som ett naturligt steg att på sikt utvecklas från utvecklare till t.ex. arkitekt eller Scrum Master.

Din bakgrund

För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred mix av små och stora kunder i Göteborgsområdet.

Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet av systemutveckling inom .NET och är intresserad av:
  • Backend, webb eller fullstack.
  • Azure, Microservices, AWS, Docker och Git
  • Microsoft SQL Server, SQLite, Oracle eller Linux
  • TDD, BDD eller XP
  • Clean programming och parprogrammering
Vem är du?

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att på ett nyfiket sätt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.

Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila jasmina.jarlevid@sigma.se

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmaitc.se/karriar
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (7 dagar kvar)