Account Manager till Sigma Young talent

Account Manager till Sigma Young talent

Sigma Young Talent växer och vi utökar därför vårt team med ytterligare två Account Manager. Som Account Manager representerar du Sigma Young Talent - ett av Sigmakoncernens snabbast växande bolag och nyligen utsedda till årets Business Unit. Du kommer in i ett företag under stark tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för innovation, passion och entreprenörskraft.

Hur ser rollen ut?
I rollen som Account Manager arbetar du med kvalitativ försäljning av konsulttjänster och stora skräddarsydda talangprogram. Vi hjälper våra kunder att växa, att flytta fram sina positioner och att nå sina mål. Inom Sigma finns flertalet existerande kunder som du ges möjlighet att arbeta tillsammans med, samtidigt som du också förväntas etablera nya kontakter och samarbeten. Du ansvarar för hela samarbetet och relationen till dina kunder och kan själv påverka din kundportfölj efter branscher och bolag som du brinner för.

Du blir del av ett team om tio personer med rekryterare, konsultchefer och säljare. Vi har en bra sammanhållning, är skickliga på det vi gör och håller högt tempo men glömmer inte bort att ha roligt längs vägen. Vi håller till på Lindholmen i Göteborg.

Din bakgrund
Vi söker dig som vill göra oss till det bästa IT-konsultbolaget! Sigma Young Talent har en stark tillväxtplan varför det är viktigt att du vill vara med och bygga upp bolaget tillsammans med oss.

För att trivas som Account Manager hos oss har du ett eget driv, trivs med att utveckla dina affärer och tycker att det bästa med arbetsdagen är att vara hos dina kunder. Du har med största sannolikhet en bakgrund inom försäljning och vill fortsätta utvecklas. Har du jobbat inom bemanningsbranschen och ser dig själv ta steget in i konsultbranschen så är det ett klart plus.

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Då ser vi fram emot att höra från dig!

Om Sigma Young Talent
Sigma Young Talent fokuserar på talanger i början av sin karriär inom IT och engineering, och erbjuder marknaden juniora konsulter, konsultrekrytering och talangprogam. Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och finns idag i Stockholm och i Göteborg. Vi är idag drygt 200 konsulter med mål att bli ännu större. Vi är en del av Sigma Group som består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar Sigma sitt tekniska kunnande, sin spetskompetens och passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Sigma har över 4800 medarbetare i fjorton länder och ägs av Dan Olofsson-familjens holdingbolag Danir AB. Se mer på www.sigmayoungtalent.se

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och går att läsa vidare om i länken: http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan. Urval av ansökningar sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sanna Andrén på sanna.andren@sigma.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmaitc.se/karriar
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (13 dagar kvar)